15 meter Aluhal huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

15 meter brede aluhal huren

De 15 meter brede aluhal is een vaak gehuurde tent. Deze tenthal ook wel booghal genoemd heeft een gebogen dak.
De structuur van deze alutent heeft een aluminiumframe. Dankzij haar sterke constructie kan deze tent menig stormen aan!

Over onze 15 meter aluhal

De kleinste afmetingen van deze 15 meter aluhal is 15 x 5 meter. Daarna is deze tent verlengbaar met segmenten van 2,5 of 5 meter. Deze grote tent kan enkele tientallen tot duizenden bezoekers overkapping bieden. Wil je graag de meest gehuurde aluhal huren? Ga dan voor de 15 meter brede aluhal!

Het is mogelijk om deze tent met transparante daken, harde wanden of deuren te huren. Alle mogelijke accessoires van de alutent staat op de pagina toebehoren.
Deze aluhal wordt vaak gebruikt voor bruiloften, festivals en tuinfeesten

Benieuw naar de huurprijs van een aluhal? Vraag nu een offerte aan, deze maken we kosteloos op maat.

15m Aluhal huren & veiligheid

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze 15 meter brede aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de 15 meter aluhallen zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

Afmetingen 15 meter aluhal

 • zijhoogte aluhal

  2,3 of 3 meter

 • Nokhoogte aluhal

  4,6 of 5,3meter

 • Lengte Aluhal

  Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

 • Kleuren van onze Aluhallen

  Wit, Zwart, Transparant


Neem contact op

Liever een kleine tent? Ga naar de 10 meter aluhal
Of ga terug naar de aluhallen


"De booghal is de vaste Eye catcher tijdens onze Dance feesten!" j. PRonk, Colorado Charlie , Scheveningen
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.