Bedouin tent


Het ontstaan van de Bedouin tent

De bedouin tent is ontstaan in de woestijn, waar de nomaden vroeger rondtrokken. Om te overnachten ontwikkelden zij een gemakkelijk op te bouwen tent. Deze overkapping bestond uit een tentdoek die ze vastmaakten met scheerlijnen. Dankzij deze overkapping konden de nomaden zich tegen extreme temperaturen beschermen.

De stretchtent

Uit het concept van de bedouin tent is ongeveer 15 jaar geleden de stretchtent ontstaan. Deze tent is in de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Het was namelijk een heel proces om een rekkend doek ook waterdicht te krijgen. Na jarenlang ontwikkelen is het eindelijk gelukt om dit doek zo te maken.

Een van de populairste tenten

In de loop der tijd is de nomade tent een van de meest populaire tenten geworden van Nederland. De bedouin tent is niet meer weg te denken bij onder andere bruiloften en festivals. Daarnaast wordt de nomade tent ook vaak ingezet als terras overkapping.

Een bedoein tent huren?

Wij hebben de bedouin tent in verschillende afmetingen en kleuren op voorraad. Vraag naar deze overkapping. Wij geven jij graag alle informatie die jij nodig hebt om een goede keuze te maken! Je kan ook kijken op onze stretchtent pagina. Wil je een offerte ontvangen? Deze maken wij kosteloos voor je en binnen 24 uur! Daarnaast streven wij ernaar de overkapping binnen 24 uur na akkoord te plaatsen. Kortom, voor het huren van een bedouin tent, ben je bij ons op het juiste adres!

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere Festival in Scheveningen’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen