Tenten huren voor bedrijven


Tent huren voor bedrijven

Als ervaren tentverhuurder verhuren wij naast overkappingen voor evenementen ook tenten voor bedrijven. Zo verhuren wij werktenten, opslagtenten, terrasoverkappingen of tenten die worden ingezet voor extra winkelruimte. Deze tenten zijn perfect om tijdelijk extra ruimten te creëren en de druk op de huidige locatie(‘s) te ontlasten.

Werktent huren

Een werktent huren? Onze werktent is de perfecte tent om onder alle weersomstandigheden de werkzaamheden voort te kunnen zetten. Zelfs met heftige regenval is de bouwtent waterdicht. De werktent kan gemakkelijk verwarmd worden. Hierdoor kan er zelfs wanneer het buiten vriest doorgewerkt worden.

Onze werktent wordt voor verschillende activiteiten gebruikt. Hierbij kan je denken aan: De renovatie van wegen of treinsporen, het storten van een fundering, de bouw van een zwembad maar ook als doorwerktent of lastent. Door onze samenwerking met verschillende partners, kunnen wij je voorzien van onder andere: klimaatcontrole, verlichting en generatoren.

Opslagtent huren

Om tijdelijk extra ruimte voor de opslag van materiaal te creëren, hebben wij de perfecte oplossing. Namelijk: de opslagtent. Deze overkapping kan geplaatst worden in verschillende afmetingen. Daarnaast kunnen wij snel de afmetingen na de opbouw groter of kleiner maken. Tot slot is het vergunningstraject een stuk gemakkelijker wanneer het gaat om het huren van een opslagtent ten opzichte van het bouwen van een vaste hal.

De opslagtent kan met harde wanden, deuren en volledig geïsoleerd geplaatst worden. Wanneer je niet zeker weet hoelang je opslagruimte nodig hebt, is een opslagtent met flexibel huurcontract de oplossing. Zo kan je bij ons het huurcontract maandelijks of zelfs wekelijks verlengen.

Horeca terrastent huren

Je terras overkappen? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Onze aluhal, stretchtent of pagodetent is hier de perfecte overkapping voor. De kleinste variant heeft een oppervlakte van 16m2 en de grotere tenten zijn gemakkelijk te plaatsen met een oppervlakte van enkele honderden vierkante meters.

Winkelruimte tent huren

Een tent huren om extra winkelruimte te creëren? TenD tentverhuur heeft verschillende soorten en formaten tenten die hier zeer geschikt voor zijn. Onze tenten zijn vanaf enkele dagen tot meerdere maanden of zelfs jaren te huren. De pagodetent kan bijvoorbeeld rondom met harde wanden en een deur geplaatst worden. Deze tent heeft een oppervlakte van 5x5 meter en kan bijvoorbeeld dienen als een verkooppunt voor een bloemist.

Ik wil een offerte aanvragen

‘Voor onze verbouwing hebben wij gebruik gemaakt van de opslagtent en werktent. Beide tenten waren snel geleverd. Precies naar verwachting!’
G. Bakker, Rotterdam

Ook een tent en meer nodig?


Ik wil graag contact