Tent huren voor winkelruimte


Winkelruimte

Wanneer je huidige winkelpand verbouwd wordt, kunnen onze tenten perfect worden ingezet als tijdelijke winkelruimte. Je kan bij ons tenten huren van enkele tientallen vierkante meters tot honderden vierkante meters. Voor elke locatie kunnen wij de perfecte aluhal of pagodetent op maat aanbieden.

Pagodetent huren

Een kleinere winkelruimte huren? De pagodetenten hebben een oppervlakte van 4×4 of 5×5. Deze pagodetenten kun aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor kunnen twee of meerdere tenten één geheel worden. De pagodetent is ook de perfecte tent wanneer je je huidige pand wilt uitbreiden. De pagode tent kan gekoppeld worden aan bestaande gebouwen en daardoor de oppervlakte van het huidige pand vergroten.

Aluhal huren

De aluhal is de perfecte tent wanneer je kleine en grote oppervlakte wilt overkappen. De aluhal kan geplaatst worden met harde wanden en deuren waardoor de tent na sluitingstijd kan worden afgesloten. De aluhal kan daarnaast met een transparant dak geplaatst worden. Dit zorgt voor een natuurlijke lichtinval. De aluhal kan onder andere worden ingezet als tijdelijke winkeloverkapping voor een supermarkt. Maar ook als showroom voor een autodealer.

  • Medium

    4 x 4 meter

  • Large:

    5 x 5 meter

  • Kleuren:

    Wit


Neem contact
‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
 
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Ik wil een offerte aanvragen