Terrasoverkapping huren


TIJDELIJKE TERRASOVERKAPPING huren

Het zijn andere tijden, waar iedereen mee te maken krijgt en waar ook iedereen passende oplossingen voor moet zoeken. Zo ook de Horeca. Nu vanaf 1 juni de eerste stap gemaakt kan worden richting het “nieuwe normaal” helpen wij hier graag bij. 

Bij TenD verhuur hebben wij verschillende overkappingen direct leverbaar. Kies bijvoorbeeld voor één van onze terrasoverkappingen. Zo beschermt u uw terras en uw gasten, als het weer even geen 10 is. Met ons diverse assortiment bieden wij oplossingen op maat. Kortom, wil je graag tijdelijke terrasoverkappingen huren? Dat ben je bij Tend Tentverhuur aan het juiste adres. 

Stretchtent

De esthetische optie. Een mooi doek gespannen op houten palen dient als terrasoverkapping voor uw gasten. Met z’n open karakter en de ontelbare spanopties is dit de ultieme combinatie tussen praktisch en pracht.

Aluhal

Toch meer hoogte en ruimte nodig? Dan is onze aluminium hal iets voor u. Een stevige tent met gesloten wanden en een flinke nokhoogte, zodat er ook in de barste omstandigheden gewoon lekker “buiten” gezeten kan worden.

Pagodetent

Dit kleinere broertje van de bovengenoemde alu-hal, is vooral handig voor het overkappen van de wat kleinere ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een externe garderobe, of het uitbreiden van ruimtes waar het moeilijk is om 1,5 m tussen mensen te bewaren.

Over onze overkappingen


 • Tijdelijke terrasoverkapping

  Tijdelijke oplossingen op maat!

 • Stretchtenten

  Mooi gespannen doek als overkapping voor uw terras!

 • Aluhallen

  Aluminium hal voor wat grotere ruimtes. Ook met slecht weer kunt u nog steeds buiten zitten!

 • Pagodetenten

  Overkapping voor wat kleinere ruimtes. Erg handig als uitbreiding van externe ruimtes!

 • Perfect geschikt voor de horeca

  Ideaal voor een restaurant, een terras of een louncheplek en nog veel meer...


Neem contact op


‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor onze terrasoverkappingen’
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid Holland
 • Noord Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak:


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel,
binnen 24 uur.

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.

Volg TenD tent verhuur op instagramIk wil een offerte aanvragen