BEDOEÏENENTENT huren


BEDOEÏENENTENT HUREN

Wil je een bedoeïenentent huren? Dan ben jij bij TenD tent verhuur op het juiste adres! Bedoeïenen ook wel nomaden genoemd, zijn rondreizigers, die de woestijn doortrekken. Tijdens deze tochten namen zij tenten mee die hen tegen de felle zon of extreem koude nachten beschermde.

In de afgelopen 20 jaar is de bedoeïenentent flink ontwikkeld. Zo bestaat het tentdoek uit 3 lagen en is de stretchtent speciaal gecoat om het zo water dicht te maken.

De bedoeïenentent hebben wij in verschillende afmetingen. De kleinste heeft een afmeting van 5x7,5 meter en is geschikt voor ongeveer 30 personen. De grootste tent overkapt 18x18 meter. Daartussen in hebben wij tal van verschillende afmetingen. Benieuwd naar de verschillende afmetingen? Ze staan allemaal op de pagina van de stretchtent.

BEDOEÏENENTENT VERHUUR

Een groot voordeel van de bedoeïenentent is dat deze overkapping op veel verschillende manieren kan worden opgebouwd. Het stretch doek wordt met palen een scheerlijnen strakgetrokken. Tijdens de opbouw kunnen onze montagemedewerkers op de door jouw gewenste manier de tent opbouwen. Zo kan jij de hoogte en zelfs de vorm van de tent bepalen.

EEN BEDOEÏENENTENT MET SPOED HUREN?

Op korte termijn een bedoeïenentent huren? Bij TenD tent verhuur is dat geen enkel probleem! Wij streven ernaar de tent te monteren binnen 48 uur na jouw offerte aanvraag. Echter lukt het ons ook vaak om dit binnen 24 uur te doen. Mede door onze professionele montage medewerkers en grote voorraad aan stretchtenten maken wij dit mogelijk. Waar wacht je nog op? Vraag nu een offerte op!

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
 
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.