Bouwtent


EEN BOUWTENT HUREN, WAAROM?

Ben je in de buitenlucht bezig met een verbouwing? Door het wisselvallige weer in Nederland kan er veel vertraging ontstaan. Daarnaast zorgt een bouwtent voor een veilige en comfortabele werkomgeving. Vaak wordt er daarom gekozen voor een bouwtent. De bouwtent hebben wij in verschillende afmetingen. Benieuwd naar de verschillende afmetingen? Zie ze hier!

ZELFS IN KOUDE, NATTE PERIODES WERKEN? KIES DE BOUWTENT!

Dan is de bouwtent de perfecte oplossing. Naast dat de werkzaamheden dag en nacht door kunnen gaan. Wordt het materiaal beschermd en kunnen de medewerkers veilig werken. Wil je meer weten over de verschillende bouwtenten? Klik dan hier!

FLEXIBELE HUUR PERIODE

Omdat wij als geen ander weten dat het moeilijk in te schatten is hoelang een verbouwing of renovatie gaat duren. Bieden wij zeer flexibele huurperiodes aan Zo kan je bij ons de tent wekelijks of maandelijks de bouwtent verlengen.

Veiligheid staat hoog in ons vaandel

Al onze medewerkers hebben bij ons een goede opleiding gehad. Daarnaast zijn al onze tenten gekeurd en voldoen aan de brandveiligheidseisen.

Geïnteresseerd in een professionele bouwtent huren?

Ongeacht de opdracht, wij helpen je graag! Staat er een object in de weg? Dat is vaak geen enkel probleem bij ons. Dankzij de eindeloze mogelijkheden van de bouwtent kan elke locatie overkapt worden. ben je aan het twijfelen of er een bouwtent bij jouw locatie past? Vraag een van onze medewerkers naar advies. Bel naar: (070) 743 29 17
. Wij geven je deskundig advies.

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
    aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
    aluhal verhuur voor evenementen
    aluhal huren voor strandfeesten
    aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest