Circus tent


Een circustent huren?

Eigenlijk hebben wij helemaal geen circustent in ons assortiment. Niet de ouderwetse dan. Met ons assortiment moderne tenten. Kunnen wij de circustent in een nieuw jasje steken! Van klein tot groot, bij ons kan je elke afmeting circustent huren!

Welke tent gebruiken als circustent?

De Octoroof is de perfecte overkapping om te gebruiken als circustent. Deze achthoekige stretchtent heeft een oppervlakte van 18x18 meter. Dankzij deze grote oppervlakte kan er een grootpubliek droog in deze circustent zitten. Omdat deze tent “rond” is, kunnen de bezoekers naar het midden gecentreerd naar jouw show kijken!

Naast de Octoroof, hebben wij een breed scala aan stretchtenten. Vanaf 30 vierkante meter tot meerdere honderden vierkante meters. Opzoek naar een specifieke maat of vorm? Onze tenten kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Op deze manier zijn de mogelijkheden eindeloos!

Liever een andere circustent huren?

Naast de octoroof hebben wij nog een ruim assortiment aan andere tenten. Zo kan je bij ons terug voor de aluhal of booghal. Deze twee tenten staan bekend om haar aluminium frame. Dankzij deze extreem sterke structuur heeft deze tent een vrije overspanning. Dat wil zeggen dat er geen palen in het midden staan.

Opzoek naar een kleine circustent?

Ga voor de pagodetent. Deze hebben wij in de afmetingen 4x4 of 5x5 meter. De tent, gekenmerkt door haar puntdak, heeft een unieke uitstraling. Perfect voor kleine feestjes, maar ook als toevoeging aan een grote circustent. Zo kan de pagodetent gemakkelijk gekoppeld worden aan onze aluminium tenten.

Geïnteresseerd?

Wij helpen je graag! Vraag dan nu gemakkelijk en snel een offerte aan. Dit kan via ons online offerte formulier. Heb je een vraag die je snel beantwoord wilt hebben? Je kan ons altijd telefonisch bereiken op (070) 743 29 17
. Ons team geeft deskundig advies om jou evenement uniek te maken.

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
    aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
    aluhal verhuur voor evenementen
    aluhal huren voor strandfeesten
    aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest