De perfecte feesttent huren


De perfecte feesttent huren voor jouw feestje

Feesttent huren? Dat doe je bij Tendverhuur! Wij kunnen je daar goed bij helpen! Zo zorgen we dat jij altijd de juiste tent huren feest of evenement kunt.

Tend Tentenverhuur heeft namelijk verschillende feesttenten in het assortiment om van elke evenementen een succes te maken! Dus ook voor het evenement dat jij organiseert. Een tent huren feest kan TenD voor jou regelen.

De feesttenten die wij verhuren zijn van enkele tientallen vierkante meters tot meer dan duizend vierkante meter te huren. Zo worden onze tenten ingezet bij kleine tuinfeesten tot festivals met meer dan 10.000 man. Zodra jij de bijpassende feesttent heb gevonden en deze beschikbaar is voor de verhuur, dan ontbreekt er niets meer aan jouw feest.

Verschillende soorten feesttenten

Bij Tend tentverhuur kijken we altijd wat de perfecte tent is voor jouw situatie. Wij bouwen de tent, jullie het feestje! Met ons brede assortiment zorgen we dat elk feest tot een succes wordt gemaakt. Ben jij benieuwd? Hieronder geven we kort een overzicht van het assortiment aan feesttenten:

De aluhal als feesttent huren

Heb jij van te voren al een idee wat voor feesttent je wilt huren? De aluhal is hier de perfecte optie voor. De aluhal kan perfect worden ingezet als feesttent. Omdat deze tenthal modulair gebouwd wordt, kan de perfecte afmeting op bijna elke locatie gerealiseerd worden.

De aluhal is dus een flexibele tent die voor elk feest ingezet kan worden. Een groot voordeel van de aluhal is dat er verlichting gemonteerd kan worden in de dakconstructie. Verlichting is bij de meeste feesten zeker wenselijk. Daarom sluit de aluhal goed aan als tent voor feesten.

Daarnaast heeft de aluhal een vrije overspanning. Wat wil zeggen dat er geen palen in het midden staan. Binnenin de aluhal bevinden zich dus geen hindernissen, maar alleen maar voordelen. De aluhal als feesttent huren is dus een van de tenten die TenD aanbiedt voor feesttent verhuur.

De aluhal wordt vaak ingezet op bruiloften, festivals en andere grote evenementen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tent huren feest voor jouw unieke evenement? TenD denkt mee met de klant en begeleidt om de beste feesttent te kiezen, misschien is dat wel de aluhal.

transparante aluhal op festival

De stretchtent als feesttent huren

Ben jij benieuwd wat er naast de aluhal als feesttent huren nog meer voor mogelijkheden zijn voor feesttent verhuur? Dan is de stretchtent een hele goede mogelijkheid. De stretchtent wordt steeds vaker gebruikt om bezoekers van feesten te droge overkapping te bieden. Dit kan zijn bij de entree, maar ook als stage of voor het feest zelf.

De stretchtent heeft een luxe uitraling waar menig mens gecombineerd met een zonnetje blij van wordt. Een stretchtent huren als feesttent is dus zeker geen gek idee. Door haar mooie uitstraling is er weinig extra aankleding nodig.

De stretchtent verkoopt zichzelf al als feessttent. Daarnaast kan de stretchtent op vele verschillende manieren afgespannen worden. Zo kan deze tent op maat gemonteerd worden, naar wens van de opdrachtgever. Vertel het ons en wij regelen het tijdens de verhuur voor je.

Wil jij een tent huren voor een feest? Vergeet dan niet over de optie van stretchtent te bedenken. De stretchtent is een vaak geziene bruiloft tent, festivaltent en kan de stretchtent perfect terassen overkappen!

Heb jij de stretchtent als eens voorbij zien komen bij een feest? Ook op festivals is het een parel om te zien en brengt het veel sfeer met zich mee. Huur dus vooral een strechttent als feesttent!

stretchtent huren als feesttent

De pagodetent als feesttent huren

Tot slot kun je de pagodetent als feesttent huren. Heb jij wel eens eerder gehoord van een pagodetent of heb jij deze wel eens voorbij zien komen als feesttent? Dat is goed mogelijk! Deze tent heeft net als de aluhal een aluminium constructie.

Deze tent met haar unieke puntdak heeft een afmeting van 4x4 meter of 5x5 meteren is perfect om in te zetten als kleine feesttent. Zo wordt deze tent vaak gezien op tuinfeesten of festivals. Naast de aluhal en stretchtent is de pagodetent een goede optie om te huren als feesttent.

Ben jij er nog niet helemaal uit wat een pagodetent toe kan voegen als feesttent? Bespreek dan alles met TenD tentenverhuur. TenD tentenverhuur heeft al jaren ervaring in het begeleiden in bijpassende feesttenten voor georganiseerde feesten.

Bij TenD tentenverhuur wordt jij bij het huren van een feesttent dus op een professionele wijze begeleidt. Twijfel niet langer, huur jouw feesttent en neem contact op!

pagodetent huren als feesttent

EEN GROTE FEESTTENT HUREN?

De aluhal en stretchtent zijn ook in te zetten als grote feesttent. Deze twee tenten kunnen gemakkelijk een oppervlakte van enkele honderden vierkante meters tot meerdere duizenden vierkante meters. Om zo voor de grotere evenementen de perfecte overkapping te bieden.

Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om een feest te geven van zelf gekozen omvang. Jij hebt de vrijheid de tent in te richten naar wens. Heb jij al zin in je feest? Dat wordt vast een knalfuif!

Tend tentenverhuur begeleidt jou vanaf het eerste contactmoment tot het inleveren van de tent. Benieuwd naar de mogelijkheden van een feesttent huren? Wij spreken jou graag binnenkort!

Klik hier voor een offerte!

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen