Open Tent


OPEN TENT HUREN?

Opzoek naar een open tent? Bij ons kan je die huren! Onder andere wegens het Covid-19 virus, is er veel vraag naar open tenten. Op deze manier kan de tent optimaal doorluchten. Tijdens warme zomer dagen kan het heel warm zijn. In dat geval is het fijn om een open tent te huren. Wij hebben verschillende tenten. Hieronder staat een uitleg over de tenten.

De stretchtent

De stretchtent leveren wij standaard als open tent en dus zonder zijzeilen. Deze tent overkapping, kunnen wij echter wel gemakkelijk naar beneden afspannen. Zo krijg je een gedeeltelijke zijkant. Omdat het doek niet helemaal tot de grond gespannen kan worden, blijft er altijd ruimte voor het doorluchten van de tent.

open tent huren

De Pagodetent en Aluhal

De pagodetent en aluhal leveren wij standaard met zijzeilen. Mocht je liever een open tent willen? Geen probleem! Tijdens de opbouw kunnen wij laten zien hoe jij zelf gemakkelijk de zijzeilen open maakt. Liever helemaal geen zeilen in de tent? Dan monteren wij ze gewoon niet in de tent.

open tent huren

Voor welke doeleinden een open tent huren?

Een open tent huur je voor verschillende doeleinden. De meest voorkomende zijn evenementen . Van bruiloft tot festival. Naast de evenementen kan je ook een open tent huren voor terrasoverkapping of kantine tent.

Wil je een open tent kopen?

Geïnteresseerd in een open tent kopen? Deze verkopen wij ook. Met onze lange ervaring hebben wij de hoogste kwaliteit tenten weten te bemachtigen. Wij hebben een groot assortiment aan tenten op voorraad. Zo kan je bij ons altijd terecht voor nieuwe, jong gebruikte en gebruikte tenten. Geïnteresseerd in een open tent kopen? Neem een kijkje op de verkoop pagina.

EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR EEN OPEN TENT

Wil je een open tent huren? Wij helpen je graag. Vraag nu gemakkelijk bij een van onze medewerkers een offerte aan. Wij streven ernaar de offerte binnen 24 uur te maken. Mocht je spoed hebben met je aanvraag. Geen enkel probleem. Bel ons op (070) 743 29 17
.

aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


[/cs_column][/cs_row]

Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


[/cs_section]