partytent huren


PARTYTENT HUREN

Wil je een partytent huren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment van partytenten. Vanaf 25 m² tot grote partytenten van 1000m² of meer. Bij ons ben jij op het juiste adres! Met ons ruime voorraad aan tenten en professioneel team bieden wij altijd de perfecte oplossing voor jou!

WAAR WORDT EEN PARTY TENT VOOR GEHUURD?

Een partytent huren kan voor verschillende evenementen. Van huwelijk tot tuinfeest en van festival tot dorpsfeest. Met ons grote voorraad aan partytenten, hebben wij voor iedereen de perfect tent! Hieronder geven wij jou een korte inleiding over de verschillende partytenten.

PAGODETENT

De pagodetent met haar unieke puntdak leveren wij in de afmetingen 4x4 meter en 5x5 meter. De pagodetent wordt vaak gebruikt als EHBO-tent of als uitgifte tent. Deze overkapping is gemakkelijk te koppelen aan de aluhal. Zo creëer je de perfecte entree tent of garderobe tent.

pagodetent huren

ALUHAL

De aluhal heeft een zeer stevige aluminium constructie. Daardoor kan deze tenthal tegen zeer zware weersomstandigheden. Een groot voordeel van de aluhal is de vrijeoverspanning. Dat wil zeggen dat er geen palen in het midden van de tent staan. Hierdoor kan de ruimte optimaal benut worden. De aluhal hebben wij in verschillende breedtes, namelijk: 2, 3, 5, 8 ,10 en 15 meter. Deze overkapping kan verlengt worden met segmenten van 2,5 of 5 meter. Door dit modulaire bouwsysteem kan praktisch elke locatie overkapt worden.

De transparante huwelijk tent

STRETCHTENT

De stretchtent is een van onze meest populaire tentoverkapping. Deze tent hebben wij in verschillende kleuren. Vaak verhuren wij de stretchtent in zandkleur, maar wij hebben ook zwart, wit of rood op voorraad. Het grote voordeel van de stretchtent is dat wij de hoogte van de tent gemakkelijk kunnen aanpassen. Zo kunnen wij een kant geheel naar beneden afspannen en een kant juist omhoog. Op deze manier blijft aan de lage zijde het slechte weer buiten en kan de hoge kant worden gebruikt als entree.

De mooiste festivaltenten huren bij TenD tentenverhuur

PARTY TENT VERHUUR & VEILIGHEID

Wil je een partytent huren? Wij leggen jou graag uit waarom wij de jouw perfecte partner zijn. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Onze montagemedewerkers gaan professioneel te werk en zijn VCA-gecertificeerd. Daarnaast voldoen onze partytenten aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de partytenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Wanneer het hard waait nemen wij de juiste maatregelen, zoals de tent extra verankeren met ballast.

WAAROM KIEZEN VOOR TEND

Er zijn veel redenen waarom je voor ons kan kiezen. Zo hebben wij een klein en persoonlijk tentverhuur bedrijf. Wij, Joey en Max, zijn bijna altijd zelf aanwezig tijdens de opbouw. Zo zijn wij er zeker van dat de kwaliteit hoog blijft en de klant centraal staat.

Naast onze professionele service en hoge kwaliteit hebben wij een zeer snelle levertijd. Wij streven ernaar de tent binnen 48 uur na offerte aanvraag de tent te monteren. Vaak lukt dit al binnen 24 uur. Bel ons op (070) 743 29 17
of klik op de button hieronder en neem contact op!

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’

  Onze aanpak


  Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

  Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


  Ik wil een offerte aanvragen

  Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

   
  aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
  aluhal verhuur voor evenementen
  aluhal huren voor strandfeesten
  aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest