De perfecte stretchtent bruiloft


DE PERFECTE STRETCHTENT VOOR JULIE BRUILOFT HUREN

Elkaar het ja-woord geven onder onze bruiloft stretchtent, terwijl je gasten en jullie beschermd zijn tegen een mogelijke regenbui of de brandende zon, bij TenD kan het. Behalve de praktische aspecten dienen onze bruiloft tenten ook als echte sfeermakers.

Door de veelzijdige wijze van opbouw kan elk terrein omgetoverd worden tot een ware trouwlocatie. Het golvende stretchdoek geeft de ceremonie dat beetje extra waar jullie later met veel plezier op terug zullen kijken.

Ook voor een feestelijk diner of een spetterend feest is de bruiloft stretchtent door zijn knusse uiterlijk uitermate geschikt. Kortom; de bruiloft tent voor de perfecte dag, een dag om nooit meer te vergeten.

DE BRUILOFT STRETCHTENT; ÉÉN UIT DUIZENDEN

Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Doordat het doek gespannen wordt op mooie houten palen heeft het geheel een luchtige uitstraling, zonder verlies van robuustheid.

De bruiloft stretch tenten kunnen zogezegd wel tegen een stootje. Al deze praktische eigenschappen zijn natuurlijk fantastisch, maar het oog wil ook een bijzondere trouwlocatie. De punten in het stretchdoek geven een luxe uitstraling.

Als hij op de juiste manier wordt opgezet, wat bij TenD natuurlijk voor zich spreekt, doet hij denken aan de luxe verblijfplaatsen van nomadische koningen uit het verleden. Dit is dan ook waar de originele structuur van de stretchtent zijn oorsprong vindt. De gewelfde bovenkant zorgt binnenin de tent voor een knus gevoel en zal jullie gasten zich meteen thuis laten voelen.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Benieuwd of een stretchtent voor jullie bruiloft de perfecte keuze is? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo hebben wij verschillende afmetingen. De kleinste tent is 5x7,5 en is geschikt voor 15 gasten of meer.

Mochten jullie opzoek zijn naar een grote tent die jullie bruiloft kan overkappen? Geen probleem! Onze stretchtent kan op jullie bruiloft gemakkelijk overkapping bieden voor meerdere honderden gasten.

Benieuwd hoe je de afmeting voor jullie bruiloft stretchtent moet bepalen? Dat lees je op deze pagina!
Wil jij dat de stretchtent een echte eye-catcher wordt op jullie bruiloft? Wij hebben verschillende kleuren in ons assortiment. Zo kan je een rode of witte stretchtent bij ons huren.

De standaardkleur die wij leveren is zandkleur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons nu! De hoogte van de tent voor jullie bruiloft kunnen wij naar jullie wens op maat monteren.

De standaard hoogte van de palen is tussen de 2 en 3,5 meter. De nokhoogte is 4 meter. Opzoek naar andere afmetingen? Geen probleem! Wij denken graag met je mee.

Om de bruiloft tent de perfecte uitstraling voor jullie bruiloft te geven, hebben wij ook prikverlichting. Deze romantische lampjes zijn gemakkelijk te monteren en geven de tent de perfecte feestelijke uitstraling.

WAAROM KIEZEN VOOR TEND

Wij vertellen je graag waarom! Naast dat wij, Joey en Max, persoonlijk advies geven en graag met jullie meedenken zijn onze stretch tenten gecertifieerd met een tentboek. Dit wil zeggen dat de benodigde berekeningen zijn gedaan om een vergunning te krijgen voor deze overkapping op jullie bruiloft!

Daarnaast kunnen wij door lage kosten en een klein montage team onze prijzen zeer scherp houden. Dit gecombineerd met onze persoonlijke aanpak is een succesformule!

ALL-IN SERVICE VAN TEND

De all-in service van TenD is een reden waarom vele jullie voor zijn gegaan! Dit kan beginnen met het bezichtigen van de locatie. Wij, Joey en Max, komen graag persoonlijk langs om de locatie te bezichtigen.

Op deze manier komt manier komt niemand voor verassingen te staan. Daarnaast is een van ons bijna altijd aanwezig tijdens de montage van de tent(en).

Dankzij onze grote voorraad aan onder andere de aluhal, pagodetent en stretchtent kunnen wij altijd wel de perfecte tent voor jullie bruiloft bieden! Daarnaast kunnen wij snel leveren. Vaak binnen 24 uur na akkoord op de offerte!

Het uit handen nemen van werk is iets dat wij graag doen bij TenD tentenverhuur. Door onze jarenlange ervaring hebben wij in de loop van tijd meerdere partnerschappen afgesloten met andere verhuur partijen. Hierdoor kunnen wij jullie in contact brengen met het verhuurbedrijf dat aan jullie wensen voldoet.

DE BRUILOFT STRETCHTENT TOCH NIKS VOOR JOU?

Bij TenD tentenverhuur kijken we graag naar wat er wel kan. De stretchtent bruiloft is dan ook, in al zijn pracht, niet de enige vorm van overkapping die wij bieden. Zo hebben wij ook de wat grotere aluhal in ons assortiment, deze grotere broer is een populaire keuze.

Deze tenthal kunnen wij, net als de stretchtent, volledig op maat aan jullie wensen aanpassen. Een unicum van deze tent is de mogelijkheid tot het gebruik van transparante daken en wanden.
Jullie gasten zijn zo beschut tegen de krachten van moeder natuur, terwijl er geen afbreuk wordt gedaan aan het prachtige uitzicht. Een veel gekozen add-on is onze pagodetent.

Ondanks dat deze tent te klein is voor jullie gehele evenement is het ideaal voor talloze doeleinden. Denk aan prachtige in-en uitgangen aan jullie aluhal, een overdekte speelplek voor de kids, een garderobe of extra ruimte voor de catering. Onze pagodetent is simpelweg ideaal.

CONTACT ONS VOOR INFORMATIE!

Benieuwd naar de huurprijs en een offerte ontvangen? Deze maken wij graag voor je! Dit doen wij geheel vrijblijvend om jullie zo de perfecte keuze te laten maken. Vul ons offerte-formulier zo volledig mogelijk in. Zo hebben wij alle informatie om een offerte op maat te maken.

Zijn jullie je aan het oriënteren op verschillende tenten? Bel ons gerust! Wij denken graag met jullie mee en geven graag een persoonlijk advies. Voor een sterke service en hoge kwaliteit tenten, helpen wij jullie graag!

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen