Vluchtelingen tent huren


Tijdelijke onderkomens voor vluchtelingen met onze Aluhal

Wanneer er behoefte is aan een snelle en betrouwbare oplossing voor het bieden van onderdak aan vluchtelingen, biedt onze Aluhal de ideale oplossing.
Onze Aluhal heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare en veilige accommodatie voor vluchtelingen. Zo hebben duizenden Afghaanse vluchtelingen in 2019 gedurende vijf maanden onderdak gekregen in onze Aluhal. Deze hallen zijn voorzien van een stevig aluminium frame en brandvertragend PVC-doek dat voldoet aan Europese brand- en veiligheidseisen, waardoor we een betrouwbaar en veilig onderkomen kunnen bieden.

Het grote voordeel van onze Aluhal is de flexibiliteit in mogelijkheden.

Met verschillende lengtes, breedtes en hoogtes kunnen we de tent volledig op maat maken. De tent kan per 5 meter verlengd worden, waardoor we aan de specifieke behoeften kunnen voldoen. Bovendien heeft de hal een vrije overspanning, zonder storende palen, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld aparte kamers creëren voor gezinnen, om ze wat privacy te bieden tijdens hun verblijf.

bij TenD tentverhuur hebben we een ruime ervaring in de wereld van tijdelijke accommodaties.

Onze Aluhallen zijn altijd beschikbaar en we hebben het volledige proces in eigen beheer. Van het ontwerp tot de montage op locatie, we hebben de kennis, ervaring en medewerkers in huis om snel te kunnen schakelen en te leveren tegen een scherpe prijs.

De flexibiliteit van TenD tentverhuur

Je kunt onze tenten huren voor een paar maanden tot zelfs enkele jaren, en tussentijds de huurperiode verlengen indien nodig. Hierdoor zijn we een servicegerichte partner voor iedereen die op zoek is naar een tijdelijke of semipermanente accommodatie. Start nu je offerte aanvraag of neem contact met ons op voor overleg. We staan klaar om je te helpen bij het bieden van een veilig en comfortabel onderkomen aan vluchtelingen in deze uitdagende tijden.

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
  aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
  aluhal verhuur voor evenementen
  aluhal huren voor strandfeesten
  aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

  Onze aanpak


  Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

  Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


  Ik wil een offerte aanvragen

  Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

  Tend is actief door heel Nederland


   

  Ik wil een offerte aanvragen