De Kracht van TenD

Waarom kiezen voor TenD?

Opzoek naar een ervaren tent leverancier? Dan ben je bij TenD tentverhuur op het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de tentenbranche en hebben altijd 5000m2 aan tenten direct beschikbaar. Wij geven je graag 5 redenen waarom je voor ons moet kiezen.

Meer dan alleen een aanspreekpunt
Bij TenD tentverhuur zorgen wij dat je als opdrachtgever 1 aanspreekpunt krijgt. In bijna alle gevallen is dat Joey of Max. Als aanspreek punt denken wij graag met je mee om van het hele evenement een succes te maken. Naast een aanspreekpunt via de telefoon of de mail zullen wij ook het aanspreekpunt tijden de opbouw zijn.

Een offerte op maat
Omdat elk project anders is maken wij altijd een offerte op maat. In ons online offerte formulier staan alle benodigde gegevens waarmee wij de offerte kunnen maken. Mocht je nog niet alle gegevens hebben, is dit geen enkel probleem! Wij kunnen altijd een indicatie maken. Mocht je meer willen weten over hoe de prijs bepaald wordt? Klik dan hier!

Flexibele samenwerking
Omdat onze focus main focus op de kwaliteit van de service is, hebben wij een flexibele samenwerking. Zo streven wij ernaar om een tent binnen 24 uur na akkoord van de offerte aanvraag te kunnen monteren.

Focus op veiligheid
Zoals in het artikel veiligheid staat beschreven, is dit ons belangrijkste streven. Al onze tenten hebben een constructieve toetsing en het zeildoek heeft een brandwerend certificaat.

Heeft nodige ervaring
Met ons jarenlange ervaring in de montage van tijdelijke tentconstructie hebben wij de benodigde ervaring opgedaan. Onze tenten staan op bruiloften, maar ook op grote festivals of zakelijke evenementen. Zo weten wij precies voor elk evenement waar de aandacht naar toe moet.

Denkt mee
Wij denken graag met je mee! Door onze ervaring weten wij hoe je van een evenement een succes maakt. In de afgelopen jaren hebben wij meerdere partnerschappen gesloten met andere verhuur en evenementen bedrijven. Zo kunnen wij jou helpen met het totaal pakket van het evenement!

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen