Covid-19


Covid-19

Door de coronacrisis en daaropvolgend de anderhalve meter samenleving is de markt van TenD tentverhuur veranderd. Waar we eerder voornamelijk overkappingen bouwden voor evenementen, creëren we nu extra ruimte voor onder andere: sportscholen, restaurants en scholen. Zo hebben wij voor verschillende organisaties onze stretchtent, pagodetent en aluhal mogen inzetten.

Tenten voor sportscholen

Om de sporters meer ruimte of extra gelegenheden te bieden om toch fit te blijven, bieden wij de extra ruimte in de vorm van tenten voor sportscholen of sportclubs. Zo hebben wij voor Row Studio in Amsterdam een stretchtent gebouwd. Deze stretchtent werd de afgelopen zomer dagelijks gebruikt.

De beste sportschool tenten van Nederland!

Horeca terrasoverkapping

Door de maatregelen van het RIVM heeft de horeca zware klappen gekregen. Om onder deze omstandigheden toch de maximale omzet te kunnen draaien, plaatsen wij tenten op de terrassen van restaurants. Zo hebben wij onze aluhal onder andere voor verschillende horecagelegenheden in onder andere: Den Haag, Tilburg, Rotterdam, Amsterdam en Amersfoort mogen inzetten.

Terrasoverkapping bij Plantage in amsterdam

schoolplein tenten

Scholen hebben vaak beperkte ruimte in de aula. Zeker wanneer alle leerlingen tegelijkertijd pauzeren. Meerdere scholen in o.a. Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Zaandam huren onze stretchtent, aluhal en pagode op het schoolplein. Nu kunnen de leerlingen en docenten veilig pauze vieren!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Schoolpleintent huren? Wij hebben veel schoolplein overkappingen op voorraadNeem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen