Locatie

Locatie

Voordat wij de tent gaan bouwen is het belangrijk dat wij verschillende aspecten van de opbouwlocatie weten. Zo komt niemand onverwachts voor verrassingen te staan.

type ondergrond

Wanneer wij op de hoogte zijn van het soort ondergrond van de locatie, kunnen wij de juistse voorbereidingen treffen. Wij kunnen de tent bijvoorbeeld een stuk gemakkelijker verankeren met haringen op gras en zand. De verankering op klinker of stelcon platen kan op meerdere manieren. Voor stelcon platen of klinkers bieden wij de mogelijkheid om ballastblokken te plaatsen. Voor meer informatie over de verankering, klik hier.

oneffenheden of vlakke ondergrond?

Voor ondergronden met grote hoogteverschillen, kunnen wij extra materiaal meenemen om de cassettevloer waterpas af te stellen.

Toegankelijkheid

Naast het type ondergrond, is het voor ons ook belangrijk te weten hoe wij de locatie kunnen bereiken. Het transport voeren wij voornamelijk uit met vrachtauto’s met trailers die een totale lengte hebben van 14 meter. Wanneer de opbouwlocatie niet goed toegankelijk is, kunnen wij ook meerdere ritten maken met onze bestelwagens of met een heftruck de tentonderdelen naar de locatie brengen.


‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen