Tenten overzicht

De tenten huren

In ons assortiment verhuren wij drie verschillende soorten tenten. Dit zijn de pagodetent, stretchtent en aluhal. Dit zijn ook de drie meest voorkomende tenten die je ziet op bijvoorbeeld festivals of bedrijfsevenementen. In dit artikel zullen wij de drie tenten doornemen met daarbij ook de voor en nadelen.

Stretchtent Aluhal Padogetent
Zijzeilen Nee Ja Ja
Vrije overspanning Nee Ja Ja
Cassettevloer Ja Ja Ja
Zijhoogte 2,0 t/m 3,5 m 2,3 -3,0 m 2,3 m
Transparant dak Nee Ja Nee
Certificering Ja Ja Ja
Kilometer per uur 80km/u 80km/u 80km/u

stretchtent huren

De palen van de stretchtent kunnen op verschillende zijhoogtes geplaatst worden. Zo kunnen wij aan de kant van de ingang hogere palen monteren dan aan de andere kanten.
Een andere optie is om één kant helemaal naar beneden af te spannen. Zo kan er van die kant geen of nauwelijks wind en regen naar binnen komen.

Afhankelijk van de afmetingen van de stretchtent staan er 1 of meerdere palen in het midden van de tent. Het is fijn om je hiervan bewust te zijn bij bijvoorbeeld de tafelindeling bij een diner of voor de indeling van stoelen bij een huwelijksceremonie. Meer weten over de afmetingen die wij op voorraad hebben? Klik dan hier

Witte stretchtent huren in utrecht Neem contact op

aluhal huren

De aluhal is een van de bekendste tenten in Nederland. Deze tent wordt veel gebruikt op evenementen maar ook door bedrijven. Zo kan de aluhal als opslagtent of werktent fungeren. De aluhal heeft een vrije overspanning. Dit wil zeggen dat er in het midden van de tent geen palen staan. Hierdoor kan de gehele overkapte oppervlakte gebruikt worden. De zijhoogte van de aluhal verhuren wij standaard op 2,3 meter zijhoogte en kan verhoogd worden naar 3 meter. Zowel de aluhal als de pagodetent kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Zo kan een pagodetent bijvoorbeeld als entreetent aan de aluhal komen te staan. De aluhal kan geplaatst worden met witte, transparante of zwarte zij- en dakzeilen. Daarnaast bestaat er een luxere uitvoering van de aluhal. Dit model heet de paviljoentent. Deze tent heeft standaard harde wanden en een dubbele deur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een offerte.

De volledig transparante aluhal huren Neem contact op

Pagodetent huren

De pagodetent is een kleinere vierkante tent, vaak in de afmeting 4x4 of 5x5 meter. Deze tent is te herkennen aan haar puntdak. Net als de aluhal heeft de pagode tent een vrije overspanning. Wat inhoudt dat er geen palen in het midden van de tent staan. Het is mogelijk om pagodetenten aan elkaar te koppelen. Dit doen wij doormiddel van regengoten waardoor de tent wind- en waterdicht wordt. Zo kunnen wij drie pagodetenten van 5x5 aan elkaar koppelen wat uitkomt op 5x15 meter. Op deze manier kan er bijvoorbeeld een langere bar-tent of lockertent geplaatst worden.
De pagode tent van 5x5 meter Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen