Toebehoren

Toebehoren

Wanneer je een tent huurt, heb je een heleboel opties die je zou kunnen toevoegen. Op deze pagina geven wij een korte uitleg welke toevoegingen wij aanbieden.

Stretchtent Aluhal Padogetent
Transparante zeilen Nee Ja Ja
Verhoogde zijhoogte Ja Ja Ja
Verlichting Ja Ja Ja
Klimaatcontrole Ja Ja Ja
Transparant dak Nee Ja Nee
Harde wanden Nee Ja Ja
Deur Nee Ja Ja
Noodverlichting ja Ja Ja

Portaal frame

Portaalframe
Het portaalframe wordt gebruikt in onze aluhal, opslagtent en werktent. Deze tenten hebben een aluminium structuur en hebben normaliter schorren “kruizen” om de tent in verband te houden. De kruizen bevinden zich aan de lange zijden van de tent en afhankelijk van de lengte worden er twee of meer van deze kruizen geplaatst. Op de plek waar deze schorren geplaatst worden, is er geen doorloop.

Om ervoor te zorgen dat er toch een doorloop is, bieden wij het portaalframe. Dit is een vervanging van een kruis.

De beste sportschool tenten van Nederland!

Verhoogde tenten

Komt er een podium in je tent te staan? Of wil je de tent een ruimere uitstraling geven? Dan kunnen wij de tent plaatsen met een zijhoogte van 3 meter. De verhoging naar drie meter geldt voor de aluhal, werktent en opslagtent. Indien je een stretchtent zou willen huren, kunnen wij de zijhoogte van deze tent laten variëren van 1,50 meter tot 3,50 meter.

Transparante tenten huren

Onze aluhal, werktent en opslagtent kunnen wij rondom voorzien van transparante zeilen. Standaard leveren wij bij onze tent een lange en een korte zijde aan transparante zijzeilen. Is dit niet voldoende? Dan kunnen wij de gevelzeilen en dakzeilen ook transparant leveren.

Wanneer je kiest voor transparante zeilen heb je een natuurlijke lichtinval in de tent. Hierdoor is er minder verlichting nodig. Daarnaast krijgen je gasten meer het gevoel dat ze buiten zijn.

Transparante booghal op een festival

Klimaatcotrole

Wij bieden twee verschillende opties om de temperatuur in de tent te beheersen. De diesel heater is een externe heater die buiten de tent staat. Deze heater blaast met een slang warme lucht naar binnen om zo de temperatuur op pijl te houden. Deze heater wordt voornamelijk gebruikt in de aluhal, pagodetent, booghal, werktent en opslagtent

Naast diesel heaters, hebben wij ook elektrische heaters in ons assortiment. Deze heaters kunnen in de aluhal, booghal, pagodetent, werktent en opslagtent gehangen worden en geven op een milieuvriendelijke manier warmte.

Een tijdelijke terrasoverkapping bij de Plantage in Amsterdam

Verlichting

Om de tent te verlichten hebben wij verschillende soorten lampen. Zo verhuren wij prikverlichting. Dit is onze meest sfeervolle verlichting. Deze verlichting kan zowel in de stretchtent, booghal als de aluhal worden opgehangen. Naast prikverlichting, hebben wij ook armaturen. Deze lampen worden vaak gebruikt door bedrijven.

Terras overkapping huren met prikverlichting

Harde wanden

Een opslagtent huren? Of organiseer je een stijlvol evenement. Wij verhuren harde wanden, glazen ramen en deuren. Deze harde wanden kunnen wij monteren in de aluhal, booghal, pagodetent, werktent en opslagtent.

Brandblussers en noodverlichting

Om de veiligheid van bezoekers te waarborgen, geven wij de mogelijkheid om brandblussers en noodverlichting te huren. De brandblussers en noodverlichting kan je huren bij al onze tenten.

Partners

Wil je een gehele inrichting en/of licht en geluid huren? Door onze jarenlange samenwerking met verschillende partners uit onze branche weten wij precies welke leverancier bij jou past. Wij kunnen je helpen met het totaalplaatje van jouw evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel een offerte op!

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen