Tentvloeren huren

Vloeren

Naast tenten verhuren wij ook twee verschillende vloeren die speciaal ontworpen zijn voor onze tenten. De vloeren zijn perfect wanneer de ondergrond oneven is of wanneer het regent en de ondergrond nat wordt.

De cassette vloer

De cassettevloer wordt vaak gebruikt op luxere evenementen of wanneer een waterpasvloer essentieel is. De ondergrond van een lockertent moet bijvoorbeeld waterpas zijn. De cassettevloer bestaat uit een aluminium frame die waterpas wordt afgesteld. Op deze manier kunnen oneffenheden of kleine hoogteverschillen overbrugd worden. Op het aluminium frame worden de cassettevloeren geplaatst. De vloeren zijn gemaakt van betonplex. De cassettevloer is speciaal ontworpen voor de aluhal en pagodetent. Maar kan ook gebruikt worden voor de stretchtent.

De vlonder vloer

De vlonder vloer wordt op alle soorten evenementen gebruikt. Zo kan je deze vloer op bijna elk festival tegenkomen, maar ook bijvoorbeeld op bedrijfsfeesten of bruiloften. De vlondervloer bestaat uit vloerdelen van 0,5 x 5 meter en worden in verband gelegd waardoor deze vloer een geheel wordt.

Omdat de losse vlonders een lengte van 5 meter hebben, zijn ze heel flexibel. Daarom nemen ze als het ware de vorm van de ondergrond aan. Dit is zeer geschikt op zand en gras zolang er geen grote kuilen en/of hoogteverschillen zijn.

Cassette vloer Vlonder vloer
Zand Ja Ja
Gras Ja Ja
Steen Ja Ja
Grote hoogte verschillen Ja Nee
Grote kuilen Ja Nee
Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen