De Ultieme gids om een keuze voor een tent te maken


De tenten gids

Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende tenten, toebehoren en nog veel meer. Klik op de artikelen om er meer over te lezen. Indien er vragen niet beantwoord zijn kan je altijd bellen naar (070) 7432917

De tenten

In ons assortiment verhuren wij drie verschillende soorten tenten. Dit zijn de pagodetent, stretchtent en aluhal. Dit zijn ook de drie meest voorkomende tenten die je ziet op bijvoorbeeld festivals of bedrijfsevenementen. In dit artikel zullen wij de drie tenten doornemen met daarbij ook de voor en nadelen.

Vloeren

Naast tenten verhuren wij ook twee verschillende vloeren die speciaal ontworpen zijn voor onze tenten. De vloeren zijn perfect wanneer de ondergrond oneven is of wanneer het regent en de ondergrond nat wordt.

Toebehoren

Wanneer je een tent huurt, heb je een heleboel opties die je zou kunnen toevoegen. Op deze pagina geven wij een korte uitleg welke toevoegingen wij aanbieden.

Locatie

Voordat wij de tent gaan bouwen is het belangrijk dat wij verschillende aspecten van de opbouwlocatie weten. Zo komt niemand onverwachts voor verrassingen te staan.

Verankering

De verankering van de tent is zeer belangrijk. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze tenten hoge windsnelheden kunnen trotseren. Onze tenten kunnen wij op verschillende manieren verankeren.

Huurprijs

Wanneer je van ons een offerte ontvangt, is deze op maat gemaakt. De huurprijs van een tent verschilt per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. In dit volgende artikel gaan we alle puntten bespreken.

Hoe gaat het proces in gang?

In dit artikel leggen wij stap voor stap uit hoe het gehele proces ingang gaat. Van de offerte aanvraag naar het plaatsen van de tent.

Afmeting bepalen

Vaak is het lastig om een schatting te maken van de benodigde oppervlakte voor een evenement. De afmeting van de tent zijn ook van meerdere factoren afhankelijk. Tijdens een evenement wordt de tent over het algemeen voor 4 verschillende soorten activiteiten gebruikt.

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij TenD tentverhuur. Ons team is VCA gecertificeerd wij hebben de constructieve toetsing van alle verschillende tenten. Daarnaast hebben al onze zeilen een brandweren certificaat.

Ik wil een offerte aanvragen

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’

Ook een tent en meer nodig?


Ik wil graag contact