Tent huren voor Bruiloften


Bruiloft tent

Gaan jullie trouwen? Wat gaaf! Daar hoort een geweldige dag bij om nooit te vergeten, want trouwen is niet zo maar wat. Je geeft commitment af aan je partner. Alles dient van tevoren tiptop geregeld te zijn, zodat jullie tijdens de dag zelf alleen maar kunnen genieten. Wat komt daar allemaal bij kijken? Natuurlijk een gave bruiloft tent! Gelukkig is Tend tentenverhuur daar gespecialiseerd in. Wij helpen je graag aan je perfecte bruiloft tent.

Soorten tenten bruiloft

De tenten van TenD zijn elk een parel voor het oog. Een tent bruiloft dient niet alleen functioneel te zijn, maar moet tegenwoordig ook uitstraling hebben. Dat maakt het feestje compleet. De tenten van TenD worden vaak ingezet als bruiloft tent. Ook hierin zijn verschillende doeleinden per tent huwelijk te onderscheiden, zoals voor het dineren of juist voor het feesten zelf. De aluhal en de stretchtent zijn de twee tenten die vaak worden gebruikt als tent huren bruiloft, bijvoorbeeld voor de dienst of als overkapping. TenD tentenverhuur is de leverancier voor een kleinere tent van 50 gasten tot een enorme tent voor meer dan honderd gasten. Bij ons ben jij voor trouwtenten op het juiste adres. Lees hieronder de verschillende soorten bruiloft tenten die wij aanbieden!

ALUHALLEN huren als bruiloft tent

De aluhal is de meest gebruikte tentconstructie wereldwijd. Daarom is het goed mogelijk dat jij de voorkeur geeft aan de aluhal als bruiloft tent. De aluhal is zo flexibel in lengte en breedte dat een trouwdienst buiten organiseren geen probleem is, ongeacht de weersomstandigheden. De capaciteit varieert van tientallen tot honderden mensen. De aluhal kan je namelijk ook huren met heaters om zo het klimaat in de tent te controleren. De aluhal kan je huren met een transparant dak, waardoor je een unieke sfeer creëert. Maar er zijn nog talloze andere accessoires die je bij deze tent kan huren. Dit maakt de aluhal een unieke, fijne tent om te huren als bruiloft tent.

PAGODETENT huren als bruiloft tent

Zet je Pagodetent voor de ingang van je aluhal om een chique entree te creëren of zet ze los neer om het geheel net dat speciale tintje mee te geven. Met deze tent bruiloft kan je de perfect festival bruiloft creëren. De pagodetent hebben wij in de afmeting 4x4 en 5x5. Een pagodetent is uniek voor elk evenement.

Stretchtent huren als bruiloft tent

Een informele sfeer creëren kan natuurlijk ook. Tijdens de receptie een wat informele sfeer creëren? Dan zijn de stretchtenten ideaal, zet er een paar loungebanken neer en laat je gasten genieten van de mooie avond onder een tent die met de juiste aankleding veranderd in een stukje magie. Deze bedouin tent kan op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Dit kan jij, als opdrachtgever, aangeven. Op deze manier leveren wij onze stretchtent per opdracht op maat. Onze flextenten leveren wij standaard in zandkleur. Mocht je een andere kleur willen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Met een stretchtent heb jij de ideale bruiloft tent die past bij jouw huwelijk!

TRANSPARANTE TENTEN huren als bruiloft tent

Zijn jullie van plan te trouwen in een mooie buitenlocatie, maar bang voor slechte weersomstandigheden? Met onze transparante hallen, bieden wij je de mogelijkheid om je gasten droog te ontvangen. Zo hoef jij je niet zorgen te maken om het weer en gaat de omgeving hier niet ten koste van. Daarnaast komt er een natuurlijke licht in de tent en hoeft deze overdag niet verlicht te worden. Kortom, de perfect bruiloft tent!

BOOGHAL huren als bruiloft tent

De booghal, bekend om haar gebogen dak, heeft net als de aluhal een stalen constructie. De booghal is sterk, maar toch flexibel. Deze tent hebben wij in verschillende afmetingen en kan bijna op elke locatie geleverd worden. Daarnaast kan deze tent geleverd wordt met een transparant dak of met harde wanden. Ook de booghallen zijn ideale tenten om in te trouwen. Genoeg keus, de keus is aan jullie. Wij beleven jullie de perfecte dag door het aanleveren van de beste trouwtent!

Trouwtent huren

Jullie perfecte trouwdag is aangebroken, waar jullie al maanden naartoe streven. Alles moet tiptop geregeld zijn en dan wil je niet hoeven nadenken of jouw gasten goed ontvangen worden en een plek hebben om samen jullie feest te vieren. Heb je wel eens van TenD Verhuur gehoord? Met TenD tentenverhuur zorgen wij ervoor dat het het feest op het gebied van de bruiloft tent tot in de puntjes geregeld. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de tent. Een trouwtent huren bij TenD, dat betekent een zorgeloze dag.

Bruiloft tent huren bij TenD

Bij TenD tentenverhuur hebben we verschillende soorten tenten, elk perfect voor de bruiloft die jullie voor ogen hebben. De tenten variëren van klein naar groot en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Wij staan voor je klaar en helpen jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel ons gerust op, dan sparren wij samen voor de ideale tent!

Neem contact opVraag een offerte aan

"Voor ons huwelijk hebben wij bij TenD een stretchtent gehuurd. Max en Joey hebben waren zeer persoonlijk en hebben er mede voor gezorgd dat ons huwelijk perfect was!"
W. Peters, Dordrecht
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

 
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Ik wil een offerte aanvragen