Festivaltent & Strandtent huren


Festivals & strandfeesten

Onbezorgd en droog op een festival of strandfeest staan? Vanwege het Nederlandse weer, zijn tenten al snel een uitkomst om je feestgangers droge voeten en een fantastisch evenement te garanderen. Voor festivals en strandfeesten kunnen verschillende tenten ingezet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een podiumtent, bar tent, kassatent, crewtent, EHBO-tent, entree tent of garderobetent.

Alle tenten kunnen worden voorzien van vloeren.

Aluhallen

De aluhal is perfect voor uw festival of strandfeest. De aluhal kan veel mensen onderdak bieden tijdens jouw evenement. Naast dat de aluhal in verschillende breedtes leverbaar, kan de lengte van deze tent ook oneindig vaak per vijf meter verlengd worden. Ook kan de aluhal als Lockertent of EHBO-tent dienen.

Pagodetent

Door de afmetingen van de pagodetent, kan deze tent makkelijk gebruikt worden als bartent, kassatent en of entree tent.

Stretchtent

Een ongedwongen en ontspannen sfeer creëren? Dan is de stretchtent de tent die je nodig hebt voor jouw evenement! Door zijn unieke stijl, kleuren en zijn verschillende maten, is de stretchtent voor elk evenement geschikt!

Vraag een offerte aan

Festivaltent huren

Festivaltent huren? Dan bent u bij Tend Tentverhuur aan het juiste adres. Laat uw bezoekers onbezorgd en droog op een festival staan! Vanwege het Nederlandse weer, zijn onze festivaltenten al snel een uitkomst om je feestgangers droge voeten en een fantastisch evenement te garanderen. Indien u een festivaltent wilt huren, is de kwaliteit van de tent van groot belang. Daarom bieden wij u altijd festivaltenten aan van hoge kwaliteit. Kortom, een festivaltent huren, doe je bij Tend Tentverhuur!

Strandtent huren

Een strandtent huren doe je bij Tend Tentverhuur. Er zijn genoeg gelegenheden die samengaan met het huren van een strandtent. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, bruiloft of een jubileum. Ook komt het voor dat organisaties aan strand zoals strandtenten wel eens een feest organiseren. Dan is het natuurlijk altijd fijn om je feestgangers onderdak te bieden bij wisselvallig weer! Bij Tend Tentverhuur hebben inmiddels al veel ervaring met het opzetten van strandtenten voor de gaafste feesten! Kortom, wil je graag een strandtent huren? Dan zit je bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op

"Jong bedrijf met jongens die kennis van zaken hebben. Ik ben zeer tevreden over de diensten zie zij geleverd hebben met de pagode en een aluhal van 10 x 30 meter. Op het laatste moment gevraagd of de tenten een uur eerder klaar konden zijn en dit was geen probleem. Kortom een zeer professioneel en flexibel bedrijf."
J. Diederick, Haarlem
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.