Ijsbaan tent huren


De ijsbaan tent

bij TenD Tentverhuur bieden we niet zomaar een standaard overkapping, maar speciale ijsbaan tenten die perfect zijn ontworpen om jouw ijsbaanervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een tijdelijke ijsbaan wilt opzetten op een dorpsplein of een grotere ijsbaan voor een evenement wilt realiseren, onze tenten passen zich aan aan jouw behoeften en locatie.
Onze ijsbaan tenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Zo hebben we aluhallen, die stevig en duurzaam zijn, en transparante tenten die zorgen voor een prachtig uitzicht op het schaatsplezier binnen. Daarnaast hebben we de booghal, die een indrukwekkende overspanning bied en een geweldige ruimte creëren voor het schaatsen.

De veelzijdigheid van onze ijsbaan tenten

stelt ons in staat om de perfecte sfeer te creëren voor jouw ijsbaan. Wil je een gezellige en intieme ambiance? Dan kunnen we delen van de tent openlaten om een uitnodigende sfeer te creëren. Wil je juist een warme en knusse omgeving? Dan kunnen we de tent volledig overkappen en zorgen voor de juiste temperatuur, zodat het ijs altijd in optimale staat blijft.

De perfecte oplossing

Een overdekte ijsbaan biedt niet alleen bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden, maar het stelt je ook in staat om je ijsbaan gedurende een langere periode te exploiteren. Onze ijsbaan tenten zijn ontworpen om het hele jaar door te functioneren, waardoor je niet langer afhankelijk bent van natuurijs. Zelfs tijdens een regenbui kan het schaatsplezier op kunstijs ongestoord doorgaan.

transparant ijsbaan tent

Het natuurlijke daglicht dat binnenvalt door de transparante delen van de tent zorgt voor een aangename en gezellige sfeer. En 's avonds kunnen we de tenten sfeervol verlichten, waardoor je ijsbaan een betoverende uitstraling krijgt en een magische ambiance ontstaat.
Wij begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom zorgen we ervoor dat onze ijsbaan tenten naadloos aansluiten op jouw wensen en de gewenste locatie. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en samen met jou de perfecte ijsbaanervaring te creëren voor je gemeenschap.

huur nu een ijsbaan tent

Kortom, met onze ijsbaan tenten kun je een onvergetelijke winterervaring bieden aan je bezoekers. Of het nu gaat om een kleinschalig dorpsfestijn of een groots winters evenement, onze tenten zorgen voor de juiste sfeer, bescherming en comfort, waardoor je ijsbaan een geliefde bestemming wordt voor iedereen die van schaatsen en winterse gezelligheid houdt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om een prachtige ijsbaan te realiseren met behulp van onze speciale ijsbaan tenten!

Klik hier voor een offerte!

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen