Terras tent voor Kompaan


Terras overkapping voor Kompaan

Kompaan was een van onze mooiere projecten in het jaar 2020. Door Covid-19 was er een maximaal aantal gasten wat zij binnen mochten ontvangen. De maatregelen stonden het wel toe om een extra aantal bezoekers te ontvangen op het terras. Daarom hebben wij voor kompaan een terras overkapping gerealiseerd van 8x17,5 meter.

Een van de grotere uitdagingen van dit project was een lantarenpaal dat midden op het terras stond. Om toch het hele terras te overkappen en zo de maximale oppervlakte te benutten hebben wij een dakzeil van een aluhal op maat gemaakt. In dit tentdoek hebben wij een gat gemaakt zodat op deze manier het dakzeil om de lantarenpaal heel viel. Daarna hebben wij het zeil strak op de lantarenpaal heen getrokken waardoor het dakzeil ondanks het gaat waterdicht is.

Heb je een uitdagende locatie? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan. Wellicht kunnen wij jou locatie opmaat overkappen!

Neem contact op

‘Dankzij de terrasoverkapping van TenD verhuur hebben wij maximaal gebruik kunnen maken van ons terras. Zelfs met slecht weer!’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 
 

Ik wil een offerte aanvragen