paviljoentent huren


Paviljoentent huren bij TenD

De paviljoentent is de luxe uitvoering van de aluhal. Deze tent wordt vaak gebruikt als vip-tent en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je een paviljoentent huren met harde wanden en deuren. Daarnaast kunnen wij een waterpas cassettevloer plaatsen in de tent.
Naast de harde wanden en deuren kan je ook een transparant dak huren. Dit geeft een natuurlijke lichtinval waardoor je gasten het gevoel krijgen dat ze buiten staan. Kortom, er zijn vele opties mogelijk om jouw evenement tot een succes te maken.

Waarom een paviljoentent huren bij Tend?

Er zijn tal van reden waarom je bij ons een paviljoentent kan huren. Zo kiezen vele opdrachtgevers voor deze tent door haar luxe uitstraling. Daarnaast worden onze tenten vaak gewassen waardoor je zeker bent van een schone tent.
Naast de hoge kwaliteit van onze tenten, wordt vaak voor ons gekozen dankzij onze snelle en betrouwbare service.

Voor welke evenementen kan ik een paviljoentent gebruiken?

Een paviljoentent kan voor veel gelegenheden gebruikt worden. Deze prachtige overkapping wordt vaak gehuurd voor speciale evenementen. Hierbij kan je denken aan een bruiloft, maar ook een beurs of een festival waar een vip area is.
Daarnaast kan de paviljoentent worden ingezet als permanente tent. Deze tent kan gemakkelijk voor meerdere maanden staan. Op deze manier creëren wij op een efficiënte en goedkope manier extra ruimte!

De voordelen van een paviljoentent

Een paviljoentent kent veel voordelen! Ben je aan het twijfelen of deze tent wel geschikt voor jou is? Wij nemen graag de twijfel bij je weg en vertellen je welke voordelen een paviljoentent jou kan opleveren!

STORMBESTENDIG

Gaat het stormen? Geen probleem! Bij ons kan je zelfs met storm kun je deze gebruiken! Deze tent kan tegen flinke windsnelheden en is rondom volledig afgesloten.
Zo blijft het slechte weer buiten en kunnen jouw gasten droog van het evenement genieten!

VRIJ OVERSPANNING

De paviljoentent heeft een vrije overspanning. Dat wel zeggen dat er geen palen in het midden van deze tent staan. Zo kan je optimaal de overkapte oppervlakte benutten!

VEEL AFMETINGEN

Aan het twijfelen van welke afmeting je nodig hebt? Bij Tend kun je een paviljoentent huren van klein tot groot. De kleinste tent is 5 meter breed en de grootste 25 meter breed. Daartussen hebben wij veel verschillende breedtes.
Benieuwd of we een geschikte afmeting voor jouw evenement hebben? Vraag het ons!

TRANSPARANT

Naast de standaard witte dekzeilen in de paviljoentent, kan jij nu ook een transparante paviljoentent huren. De transparante paviljoen tent kan rondom helemaal transparant geleverd worden. Zo kunnen je vip gasten ultiem genieten van het evenement!

VERSCHILLENDE ZIJHOOGTES

De paviljoentent verhuren wij in 2 verschillende zithoogtes. De standaard zijhoogte is 2,3 meter. Wil je de tent met een verhoogde zijhoogte huren? Dat kan! Ga dan voor 3,0 meter zijhoogte!

Wij monteren de tent voor jou!

Het montageteam van TenD tentenverhuur monteert altijd de tenten zelf. Zo weten wij zeker dat alle tenten op een veilige manier gebouwd worden en ontnemen wij extra werk van onze opdrachtgevers.

PAVILJOENTENT HUREN & VEILIGHEID

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze paviljoententen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent door middel van haringen.

DE HUURPRIJS VAN EEN PAVILJOENTENT

De paviljoentent is een van onze luxere tenten. Met haar waterpas vloer en harde wanden is dit niet onze goedkoopste tent. De huurprijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo hebben de locatie, huurperiode en afmeting van de tent een invloed op de huurprijs.
Benieuwd naar de huurprijs? We maken graag een offerte opmaat voor je. Dit doen wij natuurlijk vrijblijvend.

DE BESTE PAVILJOEN TENT HUREN?

Bij TenD tentenverhuur ben je verzekerend van een hoge kwaliteit en sterke service. Door onze persoonlijke aanpak en mooie tenten ben jij er zeker van dat je topservice krijgt.
Wil je een paviljoentent huren? Vraag dan nu een offerte aan. Dit doe je op ons online offerte formulier.

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur
  • Breedte:

    5, 8, 10, 15, 20, 25 meter

  • Lengte:

    Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

  • Kleuren

    Wit, Zwart, Transparant


Neem contact
‘Voor ons evenement hebben wij de paviljoentent ingezet voor onze Vip gasten. Zeker een aanrader!’
Jeroen van den Berg, Leiden
 
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest
 

Ik wil een offerte aanvragen