de huurprijs van een tent

Hoe wordt de prijs bepaald?

Wanneer je van ons een offerte ontvangt, is deze op maat gemaakt. De huurprijs van een tent verschilt per opdracht en is afhankelijk van verschillende factoren. In dit volgende artikel zetten we alle punten op een rij.

Huurperiode
De huurperiode van de tent heeft een groot aandeel in de prijsbepaling van de offerte. Vaak wordt de tent voor evenementendoeleinden enkele dagen tot een week gehuurd. Werktenten of opslagtenten, die bijvoorbeeld gehuurd worden door bedrijven, blijven in het algemeen minimaal 1 maand tot zelfs jaren staan.

Soort tent
In ons assortiment hebben wij verschillende soorten tenten. De prijzen van de aluhal, stretchtent en pagodetent verschillen van elkaar. Dit heeft onder andere te maken met de opbouwtijd, levensduur en transportvolume van de tenten.

Afmeting van de tent
Het derde aspect van de huurprijs is de afmeting. De maat van de tent bepaalt de prijs. Wil je weten hoe je de afmeting globaal kan bepalen? Klik dan hier.

Toebehoren
Wil je de tent uitbreiden met extra’s? Op de pagina toebehoren vind je hier een meer informatie over. Wanneer je bijvoorbeeld een aluhal met transparant dak huurt, rekenen wij hier een meerprijs voor.

Locatie
De locatie heeft ook invloed op de huurprijs. Het is voor ons belangrijk om te weten of de locatie bereikbaar is met een van onze vrachtauto’s. Wat is de loopafstand van de vrachtauto naar de opbouwlocatie?

Naast de bereikbaarheid is het type ondergrond ook belangrijk voor de verankering van de tent. We kunnen de tent op verschillende manieren verankeren. De goedkoopste manier om de tent te verankeren is met grondpennen. Mocht dit niet mogelijk zijn omdat de ondergrond bijvoorbeeld van asfalt is of omdat er leidingen onder de grond lopen? Dan kunnen wij ook de tent verankeren doormiddel van een vloer, ballastblokken of chemisch verankeren. Op de pagina verankeren vind je hier meer informatie over.

Transport naar de locatie
De laatste factor die invloed heeft op de huurprijs is het transport naar de locatie. Wij werken binnen de Benelux en rekenen een kilometervergoeding.
Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen