Hoe gaat het proces in gang?

Offerte aanvraag

Het proces start wanneer wij een offerte aanvraag ontvangen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Dit kan telefonisch, via de mail en/of via het offerteformulier op de website. Om een zo compleet mogelijk beeld van de aanvraag te krijgen, raden wij aan gebruik te maken van het offerteformulier. Hier staan alle vragen in die wij nodig hebben om een complete offerte op maat te maken.

Wij streven binnen 24uur een offerte op maat toe te sturen
Nadat de offerte ontvangen is zullen wij een offerte op maat voor je maken. Dit is geheel vrijblijvend. Indien er na ontvangst vragen zijn, kan je altijd met ons contact opnemen zodat wij de offerte verder kunnen toelichten.

Goedkeuring offerte

Na de goedkeuring van de offerte streven wij ernaar, indien nodig, de tent(en) binnen 24 uur te bouwen. Dit lukt ons vaak omdat wij een klein flexibel team zijn.

Mocht het evenement verder in de toekomst zijn, dan spreken wij een op- en afbouwdatum af. Wij nemen 2 weken voor de opbouw dag contact met je op om de nodige details nog een keer door te nemen.

De opbouw dag

Onze werkdag is van 07:00-17:00. Tussen deze tijden bouwen wij de tenten. Na 17:00 zijn wij nog wel telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen. Tijdens de opbouw is het voor ons belangrijk dat er een aanspreekpunt aanwezig is op de locatie. Zo kunnen wij de exacte opbouwlocatie van de tent doornemen.

Het terrein dient toegankelijk te zijn voor onze vrachtauto’s, transportkarren of heftruck. Daarnaast moet het terrein obstakelvrij zijn.
Nadat ons team klaar is met de montage van de tent(en) zullen wij samen met de opdrachtgever de tent bezichtigen en er alles over uitleggen.

De afbouw dag

Bij de afbouw van de tent is het voor ons belangrijk dat de tent leeg wordt opgeleverd. Mocht er met meerdere partijen samengewerkt worden, raden wij aan een goed tijdsschema te maken. Dit voorkomt wachttijd en daardoor extra kosten. Wanneer de tent is afgebroken zullen wij de locatie achterlaten zoals wij hem hebben aangetroffen.


‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen