EEN OVERDEKTE SCHAATSTENT


De perfecte oplossing

Als je een winters evenement organiseert, creëer je met een overdekte schaatsbaan een waar spektakel. Hoewel schaatsen op natuurijs natuurlijk fantastisch is, is het helaas niet altijd mogelijk. Echter, door een schaats te huren, kunt u de bezoekers van uw evenement toch laten genieten van het plezier van schaatsen. Met een overdekte schaatstent bent u verzekerd van een gezellige plek waar jong en oud kunnen schaatsen, ongeacht de weersomstandigheden. Zelfs bij een regenbui kan de pret op kunstijs doorgaan.

Het gehele jaar door schaatsen

Maar niet alleen in de winter is het huren van een schaatsbaan een geweldig idee. Ook in de zomer kunnen uw bezoekers onder een stralende zon genieten van het schaatsen. Onze aluhallen bieden de ideale oplossing om het hele jaar door een (overdekte) schaatsbaan te realiseren.

PRAKTISCH EEN SCHAATSBAAN HUREN

Bij ons kan je het hele jaar door een schaatsbaan huren. Vaak wordt de (overdekte) schaatsbaan gecombineerd met een (verwarmde) horecatent, zodat jouw bezoekers ook tussen het schaatsen door kunnen genieten van een heerlijk drankje of hapje. De schaatsbaan kan in principe op elke gewenste locatie worden geplaatst. Of het nu gaat om een evenemententerrein, een parkeerterrein of een andere geschikte locatie, wij zorgen ervoor dat de schaatstent perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.
De huurperiode van de schaatsbaan bepaal je zelf, maar in de praktijk zien we vaak dat het om een wat langere periode gaat, vanaf 3 tot 4 weken. Met onze oplossingen kan je snel genieten van een veilige, duurzame en milieuvriendelijke schaatstent, waar de gebruikers zeker van zullen genieten.

Neem contact op!

Kortom, met het huren van een overdekte schaatstent zorgt u voor een onvergetelijke schaatservaring, ongeacht het seizoen. Laat jouw bezoekers het plezier van schaatsen beleven, terwijl ze comfortabel en droog blijven onder de overdekking van onze schaatstent. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw winters evenement!

Klik hier voor een offerte!

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen