spantent huren


Huur een spantent

Opzoek naar een spantent voor jouw evenement? Zoek niet verder! TenD tentverhuur heeft voor ieder evenement de perfecte tent. De spantent, ook wel stretchtent genoemd hebben wij in verschillende afmetingen en kleuren, zo kunnen wij altijd een tent op maat creëren. Dit kunnen wij doen door meerdere tenten aan elkaar te koppelen.
Voor langere periode een spantent huren? Voor een lange periode hanteren wij scherpen huur tarieven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het kopen van de tent.

EEN SPANTENT VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDE

De spantent, kan zoals de naam al zegt op veel verschillende manieren worden afgespannen. Zo past hij perfect bij alle evenementen. Hierbij kan je denken aan een bedrijfsfeest, huwelijk of huwelijk. Daarnaast wordt de stretchtent vaak ingezet als horeca terras overkapping. De kleinste spantent in ons assortiment heeft een afmeting van 5x7,5 meter en de grootste spantent een afmeting van 18x18 meter. Nog een grotere spantent huren? Wij kunnen onze spantenten onderling koppelen om zo de gewenste oppervlakte te creëren

Spantent huren TenD

SNELLE SERVICE VAN TEND

Met spoed een spantent huren? Geen enkel probleem! Door ons ruime assortiment en snelle service kunnen wij bijna altijd de perfecte tent realiseren. Zelfs wanneer de aanvraag last minute is. Naast de spantent hebben wij nog een hoop andere tenten in ons assortiment. Bekijk al onze tent overkappingen om meer informatie te krijgen over de mogelijkheden.

HOGE KWALITEIT VAN ONZE SPANTENTEN

Wil je verzekerd zijn van spantenten met een hoge kwaliteit, gemaakt van het mooiste materiaal? Kies dan voor TenD tentverhuur. Onze montagemonteurs bouwen de tenten graag voor je op!

Octoroof huren

TEND GAAT EEN STAPJE VERDER

Opzoek naar een tentverhuurder die voor jou een stapje verder gaat? Als ervaren tent leverancier denken wij graag met je mee. Wij, Joey en Max zijn bijna altijd zelf bij de opbouw. Daarnaast hebben wij door onze lange samenwerking met andere verhuurbedrijven een sterke selectie van verhuur partners. Opzoek naar meubilair of licht en geluid? Geen probleem. Wij stemmen de opbouw en afbouw tijden met onze partners af en ontzorgen jullie van alle stres.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Geïnteresseerd in het huren van een spantent? Vraag dan nu een offerte aan! Wij sturen je een offerte opmaat. Persoonlijk advies of bepaalde vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
  aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
  aluhal verhuur voor evenementen
  aluhal huren voor strandfeesten
  aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

  Onze aanpak


  Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

  Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


  Ik wil een offerte aanvragen

  Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

  Tend is actief door heel Nederland


   

  Ik wil een offerte aanvragen