Stretchtent 10,5x5meter huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

Stretchtent 10,5x5 meter huren

De stretchtent van 10,5x5 meter is een van de kleinste flextenten in ons assortiment. Deze bedouin tent kan je evenement overkappen terwijl de perfect sfeer gecreëerd wordt. De stretchtent wordt steeds vaker gehuurd in Nederland en is te zien op bijna elke evenement.

Waar kan ik de 10,x5,5 stretchtent voor gebruiken?

Deze stretchtent is perfect om te gebruiken als kleine evenementen tent of te gebruiken als baroverkapping, podiumoverkapping of feesttent. De flextent is vaak te zien op bruiloften, festivals en tuinfeesten
Opzoek naar een andere maat? Het is mogelijk om onze stretchtenten te koppellen, hiermee kan iedere denkbare oppervlakte overkapt worden. Met de geschikte verlichting en een sfeervolle inrichting is deze tent zeker de meest sfeervolle overkapping voor elk evenement, feest of festival.

Stretchtent 10,5x5 huren bij Tend tentenverhuur

Wij verhuren een 10,5x5 stretchtent van de beste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Benieuwd naar de huurprijs van een stretchtent? Vraag nu een offerte aan, deze maken we vrijblijvend op maat.

Stretchtent 10,5x5 meter en veiligheid

Waarom een 10,5x5 stretchtent huren bij Tend Tentenverhuur? Dit leggen wij jou graag uit! Allereerst vinden wij veiligheid en kwaliteit heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze stretchtenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de stretchtenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals de tent extra verankeren met haringen. Daarnaast leveren wij maatwerk, van klein tot groot. Wij beschikken over kleine en grote stretchtenten, hierdoor zijn onze tenten ideaal voor alle soorten gelegenheden.

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

De stretchtent huren? Doe dat nu snel bij TenD tentenverhuur

Stretchtent huren? Kijk naar deze podiumoverkapping

Afmeting stretchtent

 • Lengte

  5 meter

 • Breedte stretchtent

  7,5

 • Koppelbaar

  Met alle andere stretchtenten

 • Kleuren van onze stretchtenten

  Zand, andere kleuren opvraagbaar.


Neem contact op

Denkt je dat de 10,5x5 stretchtent misschien niet groot genoeg is? Kijk hier naar de stretchtent van 10x6 of 10x7,5 meter
Of ga terug naar de stretchtenten


"Bij TenD hebben wij meerdere stretchtenten voor ons huwelijk gehuurd, Bedankt voor de mooie tenten!" R. Dieters, Den Haag
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.