Tenten kopenNieuwe stretchtenten kopen

Nieuwe stretchtenten kopen doe je bij Tend Tentverhuur. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze leverancier kan TenD tent verhuur scherp geprijsde stretchtenten aanbieden. Aangezien wij deze tenten elk seizoen in grote hoeveelheden inslaan, hebben wij onze stretchtenten nieuw op voorraad. Onze stretchtenten kunnen geleverd worden met de benodigde tentdoek certificaten. Voor het actuele aanbod en de bijbehorende prijzen, neem dan contact op via het formulier onderaan deze pagina.

stretchtenten verkoop

Voor de verkoop van stretchtenten bent u bij Tend Tentverhuur aan het juiste adres. Wij verkopen nieuwe stretchtenten in diverse kleuren. Daarnaast is elke maat opvraagbaar. De nieuwe stretchtenten zijn ideaal voor festivals, borrels, louche plekken en nog veel meer! Benieuwd naar onze tent verkoop? Neem dan snel contact met ons op.

Over de tent verkoop

Al onze producten voldoen aan de Europese Veiligheidsstandaard ENS 13782 voor tijdelijke outdoor-constructies. Wij verstrekken een geldig certificaat bij aankoop van elke flexibele tent. Daarnaast zijn al onze producten gemaakt conform de internationale veiligheidsstandaarden voor brandwerendheid: Franse M2, Britse BS 7387, Duitse B1 en Amerikaanse CFM standaarden.

 • Breedte/lengte

  Elke maat opvraagbaar

 • Kleuren Stretch tenten:

  wit, beige, patinum, taupe, rood, oranje, blauw, geel, roze, zwart

 • Perfect geschikt voor elke situatie

  Festivals, Borrels, Louncheplek en nog veel meer...


Neem contact op

Gebruikte stretchtenten kopen

Gebruikte stretchtenten kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tend Tentverhuur verkoopt aan het einde van elk zomerseizoen haar jong gebruikte stretchtenten. Deze gebruikte stretchtenten zijn niet meer dan 20 keer geplaatst en verkeren in zeer goede staat. Net als de nieuwe stretchtenten kunnen deze jong gebruikte stretchtenten ook geleverd worden met de benodigde tentdoek certificaten. Voor het aanbod, zie dan de tabel hieronder.

Over onze gebruikte stretchtenten

Gebruikte stretchtenten kopen doet u bij ons. Wij bieden meerdere maten gebruikte stretchtenten aan tegen een scherpe prijs! De gebruikte stretchtenten zijn perfect geschikt voor activiteiten zoals festivals, borrels, louche plekken en nog veel meer! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

 • Maat Stretch tent 1

  7,5 x 5 meter

 • Maat Stretch tent 2

  10 x 5 meter

 • Maat Stretch tent 3

  10 x 6 meter

 • Maat Stretch tent 4

  10 x 7,5 meter

 • Maat Stretch Tent 5

  10 x 10 meter

 • Maat Stretch tent 6

  10 x 15 meter

 • Maat Stretch tent 7

  10 x 20

 • Kleuren Stretch tenten:

  Zand

 • Perfect geschikt voor elke situatie

  Festivals, Borrels, Louncheplek en nog veel meer...


Neem contact op

Naast de verkoop van deze tenten bieden wij de volgende service:

Een training in het opzetten van stretchtenten.
Een grote hoeveelheid stretchtenten in voorraad.
Een mogelijkheid tot de opslag en onderhoud van de stretchtenten.
Expertise, advies en assistentie door heel europa.


INTERNATIONALE EISEN VOOR BRANDWERENDHEID

Al onze producten zijn gemaakt conform de internationale veiligheidsstandaarden voor brandwerendheid: Franse M2, Britse BS 7387, Duitse B1 en Amerikaanse CFM standaarden.

VEILIGHEIDSSTANDAARD – CERTIFICATIE

Al onze producten voldoen aan de Europese Veiligheidsstandaard ENS 13782 voor tijdelijke outdoor-constructies. Wij verstrekken een geldig certificaat bij aankoop van elke flexibele tent.

 
 

Ik wil een offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

1De tent
2De locatie
3Uw gegevens

De tent

Soort tent
Extra voorzieningen die toegevoegd kunnen worden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.