Booghallen Huren


Een transparante booghal voor jullie huwelijk

De grote transparante feesttent huren? Dat kan bij TenD tentenhuur

De booghal op maat

De booghal heeft net zoals de aluhal een aluminium constructie. De booghal is sterk, maar toch flexibel. Kortom de ideale tent om te huren voor bedrijfsfeesten en festivals maar ook als werktent of opslagtent. De booghal verhuren wij in meerdere formaten leverbaar en oneindig verlengbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. Op deze manier bieden wij een booghal voor elke mogelijke gelegenheid en komen we samen tot de ideale grootte tegen een scherpe prijs. Bovendien is booghal goed en simpel te koppelen aan andere tenten, zodat elk evenement zijn unieke uitstraling krijgt!

De booghal geeft onderdak aan tientallen tot duizenden mensen. Kijk samen met het team van TenD tent verhuur wat het beste formaat aluhal voor jouw evenement is!

Over de booghal

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze booghal voldoet aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de booghal zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het verstevigen van de tent doormiddel van extra ballast of grondpennen.

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur
 • BREEDTE PER BooghAL:

  5, 8, 10, 15, 20 en 25 meter

 • LENGTE booghal:

  Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

 • KLEUREN VAN ONZE Booghallen:

  Wit, Zwart, Transparant

 • Perfect geschikt voor elke situatie

  Bedrijfsfeesten, Festivaltent, Werktent of Opslagtent en nog veel meer…

Een transparante booghal voor jullie huwelijk

De grote transparante feesttent huren? Dat kan bij TenD tentenhuur

Neem contact op


"Goed bedrijf met hardwerkende kerels die hun vak verstaan. Snel geregeld en dat tegen een scherpe prijs. Een echte aanrader!
H. Nuboer, Eindhoven"
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.