De eventroof huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

DE EVENTROOF HUREN BIJ TEND TENTENVERHUUR

De Eventroof huren? Deze overkapping, nieuw in ons assortiment, is DE eye-catcher voor jouw evenement. Organiseer je een festival of evenement en wil je een grote oppervlakte overkappen? Twijfel niet te lang! Dit is de perfecte tent.

DE EVENTROOF HUREN PERFECT VOOR JOU EVENEMENT

Wil je een grote oppervlakte overkappen? De eventroof is daar de perfecte tent voor! De eventroof verhuren wij vanaf 75m2 tot honderden meters. Zo kan deze tent overkapping bieden voor enkele duizenden gasten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag een offerte voor je! Vraag deze hier aan!

WAAROM DE EVENTROOF HUREN?

De eventroof huren, kent tal van voordelen. Wij vertellen je graag waarom deze overkapping op jouw evenement moet staan!

Zijhoogte

Een van de grote voordelen van een eventroof huren is haar zijhoogte. De zijhoogte begint vanaf 3 meter en kan zelfs gemonteerd worden op 5 meter zijhoogte! Op deze manier heeft de eventroof een ruime uitstraling terwijl jullie gasten overkapt kunnen genieten van het evenement!

Licht en geluid

Dankzij de trussconstructie van de eventroof zijn de mogelijkheden eindeloos. Op de trussen

Meerdere afmetingen

De eventroof kun je huren in 3 verschillende standaardafmetingen, namelijk: 10x7,5 meter, 10x10 meter en 10x15 meter. Ben je opzoek naar een grotere eventroof? Onze eventroofs kunnen wij gemakkelijk aan elkaar koppelen om zo elke oppervlakte te overkappen

Snel te monteren

Heb je een strakke planning voor je evenement? Geen probleem! Wanneer je bij ons de eventroof huurt, kan deze binnen enkele uren staan!

WAAR KAN DE EVENROOF VOOR WORDEN INGEZET?

De eventroof kan op jouw festival evenement voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo wordt deze gebruikt om een stage te overkappen. Op deze manier kunnen je gasten droog genieten van de muziek. Dankzij een zijhoogte van 5 meter krijgen je gasten het gevoel dat ze toch buiten staan!

Naast een stage overkapping kan de eventroof ook gebruikt worden om een chill of lounge area te overkappen en kan natuurlijk ook gewoon als podiumtent!

DE HUURPRIJS VAN DE EVENTROOF

De huurprijs van de eventroof is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kan de locatie en de toegankelijkheid van de locatie van invloed zijn op de huurprijs. Wil je een eventroof huren? Vraag dan nu een offerte aan. Deze maken we graag op maat voor jou!

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

Afmetingen Eventroof

 • zijhoogte eventroof

  3 tot 5 meter

 • Nokhoogte eventroof

  5 of 7 meter

 • Eventroof small

  10x7,5 meter

 • Eventroof medium

  10x10 meter

 • Eventroof Large

  10x15

 • Eventroof Extra Large

  Onze eventroofs kunnen wij aanelkaar koppelen.

 • Kleuren van De eventrooff

  Zand, andere kleuren op aanvraag

Neem contact op

"Voor de verbouwing van mijn huis had ik een tent nodig om mijn spullen in te bewaren. Bij TenD heb ik een 8x10 aluhal gehuurd, Bij de volgende verbouwing bel ik jullie weer!"
E. andriessen, Utretcht
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.