Stretchtent of Aluhal op maat huren


Aluhal opmaat huren

Naast de standaardafmetingen van de aluhal kunnen wij ook tenthallen op maat leveren. Zo kan de breedte, lengte en zijhoogte op de door jou gewenste afmeting gemaakt worden. Daarnaast kunnen de zeilen elke gewenste kleur krijgen. De zeilen kunnen zelfs met het logo van jouw bedrijf gedrukt worden.

Staat er een obstakel bij de opbouwlocatie? Hierbij kan je denken aan een boom of een lantarenpaal. Voor onze aluhal is dit geen enkel probleem. Wij kunnen op locatie een opening in het dak maken. Daarna maken we het dak rondom het obstakel weer vast zodat de tenthal weer waterdicht is.

Stretchtent opmaat huren

De stretchtent kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Hierdoor kan deze tent op bijna alle locaties geplaatst worden. Heeft u een locatie waar de standaard afmetingen van onze stretchtenten niet past? Wie kunnen altijd een stretchtent opmaat laten maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over de verkoop van de stretchtenten.

Over onze aluhallen en stretchtenten

Veiligheid en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze aluhallen en stretchtenten die wij verhuren voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de alluhallen en stretchtenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen we de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tenten doormiddel van haringen.

 • Breedte per aluminium hal:

  5, 8, 10, 15, 20, 25

 • Lengte per aluminium hal:

  Verlengbaar per 5m

 • Kleuren van onze Aluminium hallen

  Wit, Zwart, Transparant

 • Afmeting per stretchtent:

  Vind hier alle afmetingen!


Neem contact op

‘Om mijn terras te overkappen heb ik TenD ingeschakeld. Zij hebben het dakzeil van de aluhal zo gemaakt dat deze over deze over de lantarenpaal heen valt.’
J,Hagedoorn. Utrecht
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Wassenaar
 • Den Haag
 • Scheveningen
 • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen