DE OPSLAGTENT huren


Opslagtent huren bij Tend

Als vertrouwde tentleverancier plaatsen wij regelmatig onze opslag tenten. Deze tenthal is de perfecte oplossing tegen tijdelijk ruimtetekort. Deze tent heeft een aluminium structuur en kan daardoor tegen een stevige storm. Daarnaast is de tent wind- en waterdicht en kan zelfs volledig geïsoleerd worden. De opslagtent heeft een vrije overspanning waardoor de maximale oppervlakte benut kan worden.

Opslagtent huren bij Tend

Ruimtetekort? TenD tentverhuur biedt voor elke oppervlakte de perfecte overkaping. Onze opslag tenten zijn snel te monteren. Zo streven wij ernaar binnen 24 uur na een offerte aanvraag de tent te kunnen plaatsen. Daarnaast kunnen onze opslag tenten na het plaatsen gemakkelijk op en afgeschaald worden. De opslagtent is de perfecte tent om tijdelijk, maar ook voor een langere periode, ruimtetekort op te lossen. Wij bieden flexibele contracten, zo kunt u de opslagtent zelfs per week verlengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een offerte aan.

Opslagtent huren & veiligheid

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze opslag tenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de opslagtent zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

  • Breedte:

    5, 8, 10, 15, 20, 25

  • Lengte:

    Verlengbaar per 5m

  • Kleuren

    Wit, Zwart, Transparant

Neem contact
‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken met de perfecte opslagtent’
Pieter van Dongen, Leersum
 
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Ik wil een offerte aanvragen