Pagodetent 4x4 huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

Een pagodetent van 4x4 meter huren?

De pagodetent van 4x4 meter is de kleinste tent in het assortiment van TenD tentenhuur. Deze tent past op bijna elke locatie en staat bekend om haar puntdak.

Het makkelijke aan de pagodetent is de mogelijkheid om deze te koppelen aan andere tenten. Zo creëer je een entree bij een aluhal om maak je van meerdere gekoppelde pagode's een lange bartent, lockertent of feesttent!

De huurprijs van een pagodetent?

Een pagode tent huren? Vraag nu een offerte aan. Dan maken wij kosteloos een offerte op maat!

4x4 pagodetent huren & veiligheid

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze 4x4 pagodetenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de pagodetenten zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

De witte pagodetent op een foodtruckfestival

Afmetingen Pagodetent 4x4


 • Afmeting pagode tent 4x4

  4x4 meter

 • Zijhoogte pagode tent

  2,3 meter

 • Nokhoogte pagodetent

  5,27 meter

 • Kleuren van onze pagodetent

  Wit

Neem contact op

Liever een grotere pagode tent? ga naar de 5 meter pagodetent
Of ga terug naar alle tenten


"Als trouw locatie huren wij vaak tenten bij TenD tentenverhuur. De Joey en max staan altijd klaar voor ons" R. Verbaan, Rotterdam
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.