Veiligheid

Veiligheid

Hoe omgaan met verschillende weersomstandigheden of veiligheid?
Veiligheid staat hoog in het vaandel bij TenD tentverhuur. Ons team is VCA gecertificeerd wij hebben de constructieve toetsing van alle verschillende tenten. Daarnaast hebben al onze zeilen een brandweren certificaat.

Wind

Er zijn verschillende weeromstandigheden die een risico kunnen vormen voor onze tenten. In Nederland kan het wel eens stormen. Daardoor kunnen er hoge windsnelheden bereikt worden. Als ervaren tent leverancier hebben hier veel ervaren mee. Wij zijn veel actief aan de kust waar het normaliter stukken harder waait dan in het binnenland.

Onze tenten worden altijd verankerd met onder andere grondpennen die 1 meter diep de grond in geslagen worden of zit er ballast van duizenden kilo’s aan de tent.

Indien nodig zullen wij de tenten extra verstevigen door zwaardere verbindingsstukken te gebruiken of de tent te verankeren met extra ballast.

Deze berekening komen uit de constructieve toetsing. De pagodetent en de aluhal zijn berekend met zijzeilen die de tent 95% dicht maken.

Sneeuw

Om te voorkomen dat er sneeuw op het dak van de tent komt is het belangrijk dat het binnen in de tent minimaal 1 graden Celsius is. Op deze manier wordt er gezorgd dat het sneuw niet op het dak verzameld wordt en er teveel gewicht op de tent wordt uitgeoefend.

Brandveiligheid

Het derde belangrijke aspect om de veiligheid van je gasten te garanderen is de brandveiligheid.

Volgens BBGOP (besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen) is het verplicht met minimaal 225 mensen in de tent 2 nooduitgangen te hebben. Deze nooduitgangen dienen minimaal 5 meter uit elkaar verwijderd te zijn.


‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest
 

Ik wil een offerte aanvragen