Vloeren Huren


Soorten vloeren


Vlondervloer

De vlondervloeren van TenD tent verhuur zijn de meest toegankelijke en geschikte vloeren voor elke tent. Zo wordt deze vloer vlaak geplaatst in de stretchtent, aluhal en pagodetent. Vlondervloeren nemen de vorm van de grond aan en vangen de oneffenheden van de ondergrond op. Daarom zijn vlondervloeren ideaal voor evenementen die op gras of zand plaatsvinden.

Systeemvloer

De systeemvloeren van TenD tent verhuur geven een luxe uitstraling aan elk evenement. De systeemvloeren, gemaakt van betonplex. liggen in een aluminiumprofiel en zijn waterpas af te stellen. Door het waterpas af te stellen kan er grote hoogte verschil overbrugt worden. Deze vloer is gemaakt voor de aluhal en pagodetent waar die perfect op aansluit.

Layher-vloer

Om zeer grote hoogteverschillen te overbruggen, wordt er gebruik gemaakt van een zogenoemde layher-vloer. Met een layher-vloer is het mogelijk een tent meerdere meters te verhogen, zo kan een tent bijvoorbeeld op een helling geplaatst worden. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van de layher-vloer een VIP tent of podiumtent plaatsen.

Neem contact op
"Fantastisch service! En hele mooie tenten."
E. van Kampen, Utrecht
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.