De alu tent


De mogelijkheden van de alu tent

De alu tent heeft eindeloze mogelijkheden. Van een klein evenement met 100 personen tot een festival met 10.000 personen. Met de alu tent kan je alle kanten op. Maar de alu tent wordt niet alleen gebruikt voor evenementen. Een showroom tent, opslagtent of kantine tent? Deze overkapping gekenmerkt door haar extreem sterke structuur, kunnen wij plaatsen in de breedte vanaf 2 meter tot 25 meter. De tent is oneindig verlengbaar met segmenten van 2,5 of 5 meter. Meer lezen over de verschillende afmetingen? opslagtent !

Transparante alu tent huren?

Wil jij een alu tent huren met een WOW factor? Ga dan voor een transparante tent. Deze spectaculaire uitvoering van de alu tent zorgt ervoor dat jouw evenement de perfecte uitstraling krijgt. Een groot voordeel van deze transparante tent is de natuurlijke lichtinval. Hierdoor is er geen verlichting nodig voor een evenement dat overdag plaats vindt!

Zeer flexibele huurperiode.

Wil je de alu tent huren voor één dag? Of voor een langere huurperiode? Wij zijn zeer flexibel met de huurperiode. Zo kan je de alu tent huren per dag, per week, per maand of per kwartaal of per jaar. Daarnaast kan jij kiezen om de tent te huren met een opzegtermijn van een week of een maand.

Korte levertijd van de alu tent

Dankzij ons ruime assortiment aan alu tenten, kunnen wij deze tentoverkapping bijna altijd leveren op korte termijn. Vaak kunnen wij binnen enkele dag na de opdracht bevestiging de tent geplaatst hebben. Heb jij een tent op korte termijn nodig? Neem dan nu contact op met een van onze medewerkers.

Snel een offerte opmaat ontvangen?

Wil een alu tent huren en snel een offerte ontvangen? Dat is bij ons geen enkel probleem! Wij streven ernaar de offerte binnen 24 uur hebben opgestuurd. Vraag de offerte hier aan! Heb je een vraag die gemakkelijk telefonisch beantwoord kan worden? Bel ons dan op (070) 743 29 17. Wij helpen je graag!

Vraag een offerte aan!

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen