Zwarte Tenten Huren


De zwarte aluhal op maat

Geïnteresseerd in het huren van een zwarte aluhal? Dan ben je TenD tentverhuur op het juiste adres! Wij hebben de zwarte aluhal in verschillende afmetingen. De aluhal, ook wel bekend als tenthal, heeft een aluminium constructie. Het grote voordeel van deze tenthal is haar vrije overspanning. Dit wil zeggen dat er geen palen in het midden van de tent staan. Hierdoor kan de overkapte oppervlakte maximaal benut worden. Zoals de naam al zegt, heeft de zwarte aluhal zwarte dak- en zijzijlen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. De zwarte aluhal wordt veel gebruikt op festivals als lockertent of als podiumtent.
Benieuwd naar de huurprijs van de zwarte aluhal? Vraag nu een offerte aan op het online offerte formulier. Wij maken graag een offerte op maat voor je!

De zwarte pagodetent

De zwarte pagodetent heeft een hun unieke puntdak, dat voor een chique uitstraling zorgen. De pagodetenten zijn makkelijk te koppelen aan de aluhallen, dit zorgt voor een tal van mogelijkheden. Van stand-alones voor bruiloft recepties tot de gekoppelde pagodetent aan de aluhal, alles kan voor jouw evenement. Ook kan de pagodetent gebruikt worden als entree tent, wat het totaal plaatje helemaal af kan maken. Wij denken graag met je mee voor de beste optie!

Over onze zwarte pagodetenten en aluhallen

Veiligheid en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze zwarte pagodetenten en aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van beide tenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de haringen.

TUV certificaat TenD tentenverhuur
Tentboek certificaat TenD tentenverhuur
Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

ZWARTE ALUHAL


 • Breedte:

  6, 8, 10, 12.5, 15, 20, 25

 • Lengte:

  Verlengbaar per 5m

 • Kleuren

  Zwart

ZWARTE PAGODE TENTEN


 • Medium

  4 x 4 meter

 • Large:

  5 x 5 meter

 • Kleuren:

  zwart


Neem contact
"De mannen van Tend hebben mij heel goed geholpen met m’n opdracht. Daar waar ik op het begin nog niet wist wat ik moest verwachten en wat de mogelijkheden waren, hebben ze me er volledig doorheen geholpen! Door weer en wind. Erg tevreden met de service!"
J. Everts, Amsterdam
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-holland
 • Noord-holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.