Aluhal huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

Waarom een aluhal huren bij TenD tentenverhuur?

Aluhal huren? Dan ben je bij TenD Tentverhuur aan het juiste adres! De aluhal is waarschijnlijk de meest gebruikte soort tentconstructie wereldwijd. Aluhallen zijn prachtige tenten met een aluminium frame.

De mogelijkheden en toepassingen voor dit type tentconstructie zijn eindeloos. Wij leveren maatwerk, van klein tot groot. Bij TenD Tentverhuur kan je een aluhal huren van hoge kwaliteit, en dit allemaal tegen een scherpe prijs! Bij ons kun je verschillende kleuren aluhallen huren.

Daarnaast plaatsen wij onze aluhallen op de meest bijzondere plekken. Hierom maken bedrijven en particulieren al jaren succesvol gebruik van onze aluhal verhuur! Kortom, een aluhal huren, doe je bij TenD Tentverhuur.

Voor welke evenementen kan ik een aluhal huren?

De Aluhal is veel te zien op evenementen. Zo wordt deze tenthal vaak geplaatst op grote festivals en wordt ingezet als podiumoverkapping of lockertent. Naast grote evenementen, verhuren wij deze tent ook vaak op bruiloften. De ceremonie of het feest vindt vaak plaats in een van onze aluhallen.

Naast evenementen gebruiken bedrijven onze tenthallen ook regelmatig. De aluhal tent kan namelijk worden ingezet als werktent, opslagtent, tijdelijke opslag maar ook grote tuinfeesten. Tot slot kan de tenthal ook prima dienen als terrasoverkapping voor horecagelegenheden.

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur
 • aluhal huren in diverse breedtes:

  5, 8, 10, 15, 20, 25 meter

 • Lengte per Aluhal

  Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

 • Kleuren van onze Aluhallen

  Wit, Zwart, Transparant

 • Onze aluhallen zijn geschikt voor iedere situatie:

  De aluhal tenten zijn geschikt voor grote evenementen, bedrijfsfeesten, grote tuinfeesten. Maar ook als werktent of of opslagtent en nog veel meer...!

De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag


Neem contact op

"Afgelopen september een onvergetelijk tuinfeest gegeven voor mijn 50ste verjaardag. Helaas bracht september niet erg lekker weer met zich mee. Daarom een tent gehuurd bij TEND. Een prachtige aluhal tent met doorzichtige zeilen. Weer of geen weer het zag er fantastisch uit dankzij de heren van TEND. Hartelijk dank!
J. Groendijk, Amsterdam"
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht

De voordelen van een aluhal huren

Een aluhal huren kan je veel voordelen opleveren. De aluhal is een van de meest gebruikte tenten in Nederland. Deze tent is niet voor niets zo populair. Deze tent is door heel Nederland te zien op evenementen maar wordt tevens ook ingezet als werktent, opslagtent of paviljoentent.

Benieuwd naar de voordelen? We zullen ze hieronder voor je opsommen!

1. Vrije overspanning

De aluminium constructie van de alu tent heeft een vrije overspanning. Dat wil zeggen dat er in het midden van de tent geen grote palen staan. Op deze manier kan binnen in de tent de maximale oppervlakte benut worden.

2. Storm bestendig

Wil je een aluhal huren maar staat er een flinke wind voorspeld? Maak je geen zorgen! De tent kan tegen hoge windsnelheden. Wanneer het flink waait of regent, is het binnen in de tent wind- en waterdicht en kunnen je gasten optimaal genieten van het evenement.

3. Snel te monteren

Heb je een strakke planning voor je evenement? Dan is de alu tent de perfecte overkapping om te huren! Deze tent is, afhankelijk van de afmeting, vaak binnen een halve dag op te zetten. Zo hoef je geen stress te hebben dat deze tenthal te laat klaar staat.

4. Veel afmetingen

Omdat de alu tent een modulaire constructie heeft, kunnen er verschillende afmetingen gerealiseerd worden. De alu tent hebben wij in de afmetingen 5, 8, 10, 15 en 20 meter breed.
Deze soort tent is te verlengen tot grotere afmeting zoals 25 meter. Dit doen we met segmenten van 2,5 of 5 meter. Deze manier zorgt ervoor dat bijna elke denkbare oppervlakte overkapt kan worden.

5. Transparant

Op zoek naar een echte eyecatcher op je evenement? Of wil je op een efficiënte manier je tent verlichten? Dan biedt de transparante alu tent de perfecte oplossing. Deze tent kan deels of volledig transparant geleverd worden.

6. Verschillende zijhoogtes

Komt er een podium in de tent te staan? Bij TenD tentenverhuur kan je een tent huren met 3 meter doorloop hoogte in plaats van 2,3 meter. Door de tent te verhogen krijg je een ruimere uitstraling. Daarnaast kan er bijvoorbeeld een bus door de tent rijden.

7. Oneindig verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

De aluhal hebben wij in standaardbreedtes. Dankzij de modulaire tenthal, kunnen wij deze oneindig verlengen met segmenten van 2,5 en 5 meter.

8. Maatwerk

Moet de tent op een lastige locatie geplaatst worden? Geen probleem! Wij leveren maatwerk van klein tot groot. Zo kunnen de afmetingen naar wens gemaakt worden.
Staat er een boom in de weg? Wij kunnen een dak zo bouwen dat deze precies om de boom heen valt.

9. De aluhal kan rondom worden afgesloten

De aluhal monteren wij standaard met de helft witte zijzeilen en de andere helft met transparante zijzeilen. Deze zijzeilen kunnen gemakkelijk door jou worden open en dicht gemaakt. Dit wordt op dezelfde manier gedaan als een gordijnrails. Wij leggen je na de opbouw uit hoe dit precies gedaan wordt.

10. Wij monteren de tent voor jou!

Het montage team van TenD tentenverhuur bouwt de tenten altijd voor jou op! Op deze manier staat de tent op de gewenste manier en ontlasten wij de opdrachtgever door dit werk uit handen te nemen.

Aluhal huren prijs

De huurprijs van de aluhal is afhankelijk van verschillende factoren. Onder andere de locatie, huurperiode, afmetingen, en bereikbaarheid hebben hier invloed op. Omdat dit per opdracht verschilt, hanteren wij niet een standaard verhuur prijs.

Ben je benieuwd waar de huurprijs. Je kan alles lezen op onze aluhal prijs pagina. Wil je een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken vrijblijvend een offerte opmaat voor je.

Aluhal verhuur

Voor aluhal verhuur zijn wij de juiste partij. De aluminium hal, beter bekend als de aluhal of tenthal, heeft een aluminium constructie. Deze hal is sterk, maar toch flexibel. Kortom de ideale tent om te huren voor jouw evenement!

De aluhal is in meerdere formaten leverbaar en oneindig verlengbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. Op deze manier bieden wij een aluhal voor elke mogelijke gelegenheid en komen we samen tot de ideale grootte tegen een scherpe prijs. Bovendien is een aluhal goed en simpel te koppelen aan andere tenten, zodat elk evenement zijn unieke uitstraling krijgt!
Een aluhal is uitermate geschikt als onderdak aan tientallen tot duizenden mensen. Kijk samen met het team van TenD tent verhuur wat het beste formaat aluhal voor jouw evenement is!

Aluhal huren & veiligheid

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de aluhallen zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer je een aluhal gaat huren moet je rekening houden met een aantal factoren. Zo hebben wij voor de opbouw rondom de tent een vrije ruimte nodig van minimaal 1 meter. Het is ook belangrijk dat de opbouw locatie vrij is van obstakels zoals meubilair of parasols. Op de pagina tenten gids staat alle informatie die je nodig hebt om bij ons een tent te huren!

Huur nu jouw aluhal!

Wil je een aluhal huren? Wij helpen je graag verder en geven je alle benodigde informatie om een goede keuze te maken. Bel ons gerust op of vraag een offerte aan via de onderstaande knop!

Neem contact op
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.