Een jong dynamisch team met veel praktijkervaring.
Tenten en meer bij TenD tent verhuur

Wat je ook organiseert, wij zorgen voor de juiste tent op het juiste moment. Aluhallen of partytenten, pagodes of stretchtenten … Wit, zwart of transparant … Je kunt kiezen uit alle soorten en maten om kou en regen buiten te houden. Lees hier meer over al onze tenten.

Werkwijze van TenD tent verhuur

Maar een evenement bestaat uit meer dan de overkapping alleen. Wij denken mee voor een oplossing op maat. Van tent en meubilair tot installaties en aankleding. Van advies en opbouw tot begeleiding en afbouw. En altijd kiezen wij voor kwaliteit: voor onze eigen materialen en in de keuze van de partners met wie wij samenwerken. Wij zijn actief door het hele land.

Tend Tentverhuur

TenD tentverhuur is een jong en energiek bedrijf, met veel praktijkervaring in tentoplossingen. Na zelf lang in de evenementen branche gewerkt te hebben. Is er veel ervaring opgedaan in de organisatie ervan. Daarom bieden wij veel meer dan alleen tentoverkappingen. Wij hebben de perfecte tent voor jouw evenement!

Wij zijn Joey en Max, professioneel en sociaal. Met ons heb je altijd persoonlijk contact en vaak zijn wij zelf bij de opbouw van de tenten met de gedrevenheid om jouw evenement tot een succes te maken met de beste tent.

Ik wil graag contact


De kracht van TenD tent verhuur

  • Persoonlijk advies
  • Vrijwel direct leverbaar
  • De prijs is inclusief opbouw/ afbouw
  • Onze tenten voldoen aan alle veiligheidsnormen
  • Meer dan 5000m2 direct beschikbaar op voorraad

Tend Tentenverhuur is actief in:

  • Landelijk
  • Zuid Holland
  • Noord Holland
  • Utrecht
 

‘Succesvolle evenementen en de lovende woorden van enthousiaste klanten. Daar doen we het voor.’

 
 

T-en-D

Wij zijn Joey Tetelepta en Max Dito. Samen vormen wij TenD Tentverhuur. In onze recente jaren in de strandhoreca kregen wij steeds meer te maken met de opbouw en aankleding van partytenten om evenementen de droge, koele of warme ruimte te geven die gasten nodig hadden.

Inmiddels zijn wij sinds 2016 zelf actief met de verhuur van tenten en meer. Dit doen wij door het hele land. Het fysieke werk in de buitenlucht, de vrijheid om creatief mee te denken en de positieve energie van succesvolle evenementen en enthousiaste klanten zijn onze drijfveren. Wij zijn je graag van dienst met de verhuur van tenten en meer. Met gedrevenheid en grote betrokkenheid.


 
 

Meer weten?

 

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.

aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest