werktent huren


Werktent huren bij Tend

Bij TenD tentverhuur kan je de ideale werktent huren. Deze werktent is de perfecte overkapping voor verschillende soorten werkzaamheden. Ongeacht het weer, kunnen alle werkzaamheden uitgevoerd worden. De tenten van onze werktenten verhuur zijn wind en waterdicht en kunnen zelfs verwarmd worden.

De werktent kan onder andere worden ingezet voor het storten van een fundering, de renovatie van een zwembad maar kan ook gebruikt worden als doorwerktent of lastent.

Werktent verhuur

De werktent die wij in ons assortiment hebben, heeft verschillende uitvoeringen. De constructie van de werktent heeft net als een aluhal een aluminium constructie. Deze verhuren wij met zeilen of harde wanden. De werktenten verhuur zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengten en zijhoogtes. Zo kan er op elke locatie een passende werktent geplaatst worden.

De werktent kan gehuurd worden voor enkele dagen maar is ook zeer geschikt voor langere periodes. Zo kan onze werktent gemakkelijk meerdere maanden staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hier een offerte aan.

Werktent huren & veiligheid

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tentverhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de werktenten zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur
  • Breedte:

    5, 8, 10, 15, 20, 25 meter

  • Lengte:

    Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

  • Kleuren

    Wit, Zwart, Transparant

Neem contact
‘Voor het onderhoud van onze boot was de werktent van TenD de perfecte oplossing. De jongens waren snel en flexibel!’
Rogier Arends, Rotterdam
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Ik wil een offerte aanvragen