Festivaltent huren


FESTIVALTENT HUREN

Wanneer je een festival organiseert krijg je te maken met het huren van een festival tent. TenD tentenverhuur is de verhuurpartner die alle zorgen uit handen neemt. Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment tenten hebben wij voor elk festival de perfecte festival tent.

Naast het geven van advies monteert ons team de festival tenten op de door jou gewenste manier. Wij denken graag mee om van jouw festival een succes te maken!

DE PERFECTE FESTIVAL TENT HUREN

De perfecte festival tent huren? Bij TenD tentenverhuur ben je aan het juiste adres! Met onze stretchtent, aluhal en booghal, pagodetent en eventroof kan je bijna het hele festivalterrein overkappen!

Zo kunnen de stretchtent en aluhal onder andere worden ingezet als bartent, podiumtent en entree tent. De pagodetent wordt vaak gebruikt als bartent. Op deze pagina vertellen wij je alles over onze festival tent verhuur en waarom deze op bijna elk festivalterrein te zien zijn.

DE FESTIVALTENTEN

Bij TenD tentenverhuur kan je verschillende festivaltenten huren. Vraag jij je af welke tent een geschikte tent is? Bekijk onze festivaltenten hieronder en vind jouw tent die perfect is voor je evenement of festival!

Stretchtent

De stretchtent is een veel gehuurde festivaltent in Nederland en heeft weinig extra aankleding nodig. De meeste van onze stretchtenten zijn zandkleurig. Maar we hebben ook andere kleuren zoals een witte stretchtent, zwarte stretchtent en rode stretchtent.

Deze festivaltent kan op verschillende hoogtes worden afgespannen en op deze manier helemaal per opdracht opmaat gemonteerd worden. Bij de stretchtent wordt vaak een vlondervloer gehuurd wat perfect aansluit bij de uitstraling van deze tent.

De mooiste podiumoverkapping voor je festival!

Aluhal

De aluhal is een van de meest efficiënte tenten. Wanneer je deze festivaltent huurt, kan deze namelijk rondom helemaal worden afgesloten. Hierdoor is het wind- en waterdicht in de tent.

De aluhal kan gemonteerd worden met een transparant dak. Zo krijgen je gasten echt het idee alsof ze buiten staan terwijl ze beschermd worden tegen het Nederlandse weer.

Transparante aluhal bij happy feelings

Pagodetent

De pagodetent, bekend om haar punt dak is een unieke festivaltent. Deze tent wordt veel gebruikt als uitgifte tent voor drank en eten. Daarnaast kan de pagodetent ook worden ingezet als entree tent.

De pagodetent of kleine tent huren bij TenD tenten verhuur

eventroof

De eventroof, nieuw in ons assortiment, is onze nieuwste festivaltent! Deze tent, speciaal ontwikkeld voor grote evenementen en festivals is perfect om je stage te overkappen. Daarnaast kan de eventroof gemakkelijk worden ingezet als podiumtent.

eventroof huren

Booghal

De booghal is de luxe variant van onze aluhal. Bekend om haar gebogen dak, kan deze tent overkapping bieden voor honderden tot duizenden bezoekers. Daarnaast kan de booghal net als de aluhal volledig transparant geleverd worden.

Festival tent huren bij TenD tenten verhuur

WAAR KAN IK EEN FESTIVALTENT VOOR GEBRUIKEN?

Met ons grote assortiment aan festivaltenten, zijn er veel opties om de tenten voor in te zetten. Van podiumtent tot bar tent.

podiumtent

Vaak worden onze tenten gebruikt om podia te overkappen. Als podiumtent gebruiken wij meestal de stretchtent. De stretchtent op veel verschillende manieren af te spannen is, kan deze tent op de door jou gewenste manier worden afgespannen.

Zo wordt je podium een eyecatcher! En dit op een betaalbare wijze. Daarnaast kunnen wij deze stretchtent ook op een eventroof monteren. Zo kan er veel licht in de truss constructie gemonteerd worden.

Liever een transparante podiumtent? Gebruik onze aluhal! Deze tent hebben wij in verschillende afmetingen. Zo kunnen wij op elk podium de geschikte aluhal monteren. Een podiumtent kan ook goed gecombineert worden met een feesttent!

stage overkapping

Liever je hele stage overkappen? Ga voor een van onze grotere tenten! Zo kan de booghal overkapping bieden voor duizenden feestgangers. Of kies de eventroof! Deze tent kan aan elkaar gekoppeld worden. Zo kan elke denkbare oppervlakte overkapt worden.

bar tent

Onze stretchtenten zijn zeer geschikt om in te zetten als bar tent. De stretchtent, vaak festibar genoemd, hebben wij in de afmeting 6x10, 6x15 en 6x20 meter. Mocht je andere afmetingen willen? Kijk dan op de stretchtent huren pagina!

Naast de stretchtent wordt de aluhal of pagodetent ook ingezet als bartent of uitgifte tent. Opzoek naar een tent die aan de zijdes gemakkelijk kan worden afgesloten? Dan zijn deze twee tenten perfect voor jou!

entree tent

Om je bezoekers te ontvangen, is een entree tent een goede optie! Op grote festivals komen er veel mensen tegelijkertijd binnen. Voor een gestroomlijnde entree, zien wij vaak dat deze overkapt wordt. Zowel onze stretchtent, pagodetent als aluhal zijn hier een zeer goede keuze voor!

VIP DEK

Om de VIP-bezoekers de perfecte ervaring te geven, kan de stretchtent of aluhal perfect worden ingezet. Deze tenten kunnen gebouwd worden op een layher podium om je bezoekers een goed uitzicht en de ultieme ervaring te geven. Deze festivaltent is een echte blikvanger!

ALTIJD PERSOONLIJK ADVIES

Bij TenD tentenverhuur word je altijd persoonlijke geholpen. Wij, Joey en Max, hebben een klein team waar wij al jaren mee samenwerken. Bij de offerte aanvraag krijg je contact met een van ons twee. Zo hebben wij altijd persoonlijk contact met onze opdrachtgevers.

Daarnaast zijn wij zelf bijna altijd bij het opbouwen van de tent. Door deze werkwijze zijn wij betrokken bij het gehele proces van A tot Z. Zo heb jij altijd een passende tent en kom je niet voor verrassingen te staan!

Kortom een festival tent huren doe je bij TenD tentenverhuur! Neem contact met ons op en wie weet bouwen wij binnenkort de tent voor jouw feest!

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen