Flextent huren


Een Flextent huren bij TenD tentenverhuur

Ben je opzoek naar een tent met een exclusieve uitstraling? Als ervaren tentverhuur specialist hebben wij de flextent in ons assortiment. Deze overkapping, ook wel stretchtent genoemd, wordt vaak gehuurd wegens haar geweldige looks. Wij hebben de flextenten in verschillende maten en kleuren. Deze tent wordt vaak ingezet op bruiloften, maar is ook veel te zien bij evenementen of terrasoverkappingen.

De mogelijk heden van de Flextent

De flextent verhuur leveren wij standaard met houten palen. Deze houten palen monteren wij aan het tentdoek en spannen wij af aan grondpennen die rondom de tent in de grond geslagen worden. De hoogte van de palen kunnen door jou bepaald worden. Wil je aan één zijde de ingang? Dan verhogen wij die kant! Het is natuurlijk ook mogelijk om één kan naar de grond toe af te spannen.

De flextent uitbreiden?

De flextent verhuur kan worden uitgebreid met verschillende accessoires. Zo kunnen wij een vlondervloer onder de tent plaatsen, zodat je gasten geen natte voeten krijgen. Opzoek naar verlichting? Ga dan voor prikverlichting. Deze kabels verlichten de tent op de meest waanzinnige manier!

Het is ook mogelijk om een aluhal of pagodetent bij de flextent te plaatsen. Op deze manier creëer je een festival sfeer.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Als ervaren tentverhuurder zijn wij de specialist in tenten en tijdelijke accommodaties. Wij denken graag met je mee en maken vrijblijvend een offerte voor je.

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen