Bekijk onze Projecten


De 5 meter booghal

McDonald's

In de periode van juni tot oktober 2020 zijn wij druk bezig geweest met het realiseren van terrasoverkappingen voor Mc Donalds. Lees hier meer over de verschillende overkappingen die wij gebouwd hebben voor 10 vestigingen van Mc Donalds

Lees hier meer
Een aluhal op maat huren? Deze stond bij kompaan bier in den haag

Kompaan bier

Voor Kompaan hebben wij een terras overkapping gerealiseerd zodat op hun terras het maximale aantal gasten konden genieten van hun heerlijke bier! Benieuwd naar dit mooie project?

Lees hier meer

Naturel

Beachclub Naturel, ook wel de witte parel genoemd, is een van de laatste beachclubs aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Al jaren bouwen wij in de zomer voor Naturel, met name aluhallen en pagodetenten. Aangezien de Nederlandse zomers wisselvallig kunnen zijn, heeft Naturel vaak last-minute een tent nodig.

Door onze flexibiliteit kunnen wij goed inspelen op dit soort situaties, waardoor bruiloften, recepties en andere gelegenheden niet in het water vallen. Ondanks haar afgelegen ligging, kunnen wij van TenD tent verhuur gemakkelijk de locatie bereiken door middel van onze Jeeps.

www.naturel.info

Neem contact op

WHOOSAH

WHOOSAH is een beachclub in Scheveningen en schakelt ons in op het moment dat er een dance feest gegeven gaat worden. De afgelopen zomers heeft WHOOSAH meerdere tenten bij ons gehuurd. Voor WHOOSAH bouwen wij aluhallen met transparante/zwarte/witte zeilen, plastic en glazen wanden. De pagodetenten worden gebruikt als garderobe en als entree tent.

www.whoosah.nl

Neem contact op

Habana

Tijdens het strandseizoen hebben wij meerdere aluhallen gebouwd voor beachclub Habana in Kijkduin. De aluhallen die wij bouwen zijn zowel wit als transparant. Wij bouwen niet alleen grote tenten maar ook kleinere aluhallen van 10×5 meter.

www.habana.nl

Neem contact op

voetbalclub VELO

Voetbalclub VELO in Wateringen heeft een tent bij ons gehuurd voor een VIP-paviljoen tijdens een voetbalwedstrijd. De voetbalclub had in deze aluhal een bar geplaatst. Tijdens de wedstrijd konden de VIPs in een mooie aluhal vertoeven.

www.velo.nl

Neem contact op

International School of The Hague

We hebben verschillende pagodetenten aan de International School of The Hague verhuurd. Deze tenten waren met vlondervloeren geleverd. De tenten werden op dezelfde dag op -en afgebouwd.

www.ishthehague.nl

Neem contact op

Zeeheldenfestival

Het Zeeheldenfestival is een jaarlijks terugkerend buurtfeest in Den Haag. Op het Prins Hendrikplein staan straattheater, muziek en kinderactiviteiten centraal. De door TenD tent verhuur geplaatste pagodetenten hadden elk zijn eigen functie: van restaurant tot bar.

www.zeeheldenfestival.nl/perm_site

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.

 

Ik wil een offerte aanvragen