Stretchtenten huren


De stretchtent huren? Doe dat nu snel bij TenD tentenverhuur

Stretchtent huren? Kijk naar deze podiumoverkapping

STRETCHTENTEN HUREN VOOR OP ELKE LOCATIE

Wil jij graag een stretchtent huren van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Tend tentenverhuur aan het juiste adres! De stretchtenten die wij verhuren, zoals de naam je doet vermoeden, zijn flexibele tenten.

De stretchtent van Tend tentenverhuur kan op honderden manieren worden opgezet, dus altijd een unieke opzet! Daarnaast kunnen er ook vloeren geplaatst worden in de stretchtenten! Om het plaatje helemaal af te maken, kan er ook verlichting bij geleverd worden.

Kortom, wil je graag stretchtenten huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

STRETCHTENTEN HUREN BIJ TEND TENTVERHUUR

Huur een stretchtent bij ons en je krijgt een tent met een magische uitstraling. Daarnaast heeft deze overkapping opmerkelijk veel opzetmogelijkheden. Wij verhuren onze stretchtent op vrijwel elke locatie in Nederland.

Door de flexibele stretchtent te verbinden kunnen wij zeer grote ruimtes bedekken. Zo kan een stretchtent op verschillende manieren worden ingezet. Dit maakt de stretchtent de ideale tent voor festivals, feesten, bedrijfsuitjes, of borrels, of als lounge plek. Hierom maken bedrijven en particulieren al jaren succesvol gebruik van onze stretchtent verhuur!

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD tent verhuur heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere huwelijk.
J. Hogenhuis, Hilversum’
  • Je kunt diverse maten stretchtenten huren:

    Onze stretchtenten kunnen doormiddel van regengoten aan elkaar gekoppeld worden.

  • Kleuren Stretchtenten:

    Zand (Andere kleuren en maten opvraagbaar)

  • Onze stretchtenten zijn perfect geschikt voor elke situatie

    Passend voor elke gelegenheid! Denk aan festivaltent, huwelijktent of podiumtent en nog veel meer...

De stretchtent huren? Doe dat nu snel bij TenD tentenverhuur

Stretchtent huren? Kijk naar deze podiumoverkapping


Neem contact op
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

De voordelen van een stretchtent huren

Wil je een tent huren maar ben je aan het twijfelen of de stretchtent geschikt is voor jou? Wij vertellen je graag waarom een stretchtent huren een top keuze is! De stretchtent is in de afgelopen jaren een van de meest gehuurde tenten in Nederland geworden en is niet meer weg te denken van de Nederlandse evenementen.

HET UITERLIJK!

Het eerste voordeel van een stretchtent huren is het uiterlijk van de tent. Op elk festival is deze overkapping een echte eyecatcher! Deze overkapping past bijna op elke locatie en heeft daarnaast weinig aankleding nodig. Hang prikverlichting in de tent en creëer een magische uitstraling!

DE HOOGTE IS NAAR WENS AAN TE PASSEN

Zoals de naam al zegt, is de stretchtent een flexibele tent. De zijhoogte van de flextent kan variëren van strak op de grond tot 3,5 meter. Daarnaast kan de stretchtent over oppervlaktes met een hoogteverschil gebouwd worden, zoals een podium. Indien er minder weer verwacht wordt of dat je een kant dicht wilt hebben? Dan kan de stretchtent zeer gemakkelijk naar beneden worden afgespannen, om op deze manier een wand te creëren.

DE KLEUR

De standaardkleur van de stretchtent is zandkleurig. Dit geeft een natuurlijke uitstraling! Mocht je op zoek zijn naar andere kleuren? Wij hebben meerdere kleuren in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden!

GEKOPPELDE STRETCHTENT HUREN

Wil je een grote stretchtent huren? Een groot voordeel van onze stretchtenten is de mogelijkheid om deze aan elkaar te koppelen. Dit doen wij doormiddel van een regengoot om de tenten tot één geheel te maken. Op deze manier kan elke gewenste oppervlakte overkapt worden.

WATERDICHT

Het laatste voordeel van de stretchtent is dat het 3 laags doek waterdicht is. Onze stretchtenten kunnen daarnaast tegen flinke windsnelheden. Dankzij dit stevige tentdoek kan de stretchtent bijna alle weeromstandigheden aan.

SNEL TE MONTEREN

Onze stretchtenten zijn snel te monteren. Deze overkapping staat vaak al binnen een paar uur. Heb je een draaiboek dat niet veel tijd toestaat? Dan is de stretchtent de perfecte overkapping om jou evenement stress vrij te laten verlopen.

MAATWERK

Heb je een locatie waar geen standaardafmeting past? Geen probleem. Bij ons kan je een stretchtent huren voor bijna elke locatie! Wij kunnen de stretchtent op maat leveren. Zo kan er op praktisch elke locatie een stretchtent naar wens geplaatst worden!

Voor welke evenementen wordt de stretchtent gehuurd?

Organiseer je een feest of evenement en wil je een stretchtent huren? Dat kan zeker! Onze stretchtenten zijn perfect geschikt voor evenementen zoals: festivals en dancefeesten maar zijn ook vaak te zien op bedrijfsevementen of bruiloften. Op festivals kan de stretchtent worden ingezet als stageoverkapping of podiumoverkapping. Voor bruiloften kun je een stretchtent perfect huren als ceremonietent of feesttent! Kortom, de stretchtent kun je huren voor elk evenement!

Stretchtent huren prijs

De huurprijs van de stretchtent is van veel factoren afhankelijk. Zo hebben onder andere de ondergrond van de locatie, de huurperiode en afmetingen invloed op de huurprijs. Het is voor ons daarom niet mogelijk om standaardprijzen te geven. Ben je benieuwd naar de prijs van de stretchtent? Wij maken graag een offerte opmaat! Vraag nu een offerte aan!

Stretchtent huren en veiligheid

Waarom stretchtenten huren bij Tend Tentverhuur? Dit leggen wij jou graag uit! Allereerst vinden wij veiligheid en kwaliteit heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze stretchtenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de stretchtenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals de tent extra verankeren met haringen. Daarnaast leveren wij maatwerk, van klein tot groot. Wij beschikken over kleine en grote stretchtenten, hierdoor zijn onze tenten ideaal voor alle soorten gelegenheden. Wij bieden stretchtenten aan van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Kortom, een stretchtent huren, doe je bij TenD Tentverhuur!

Waar moet je rekening mee houden?

Wanneer je een stretchtent huurt, is het belangrijk dat jij goed voorbereid bent. Voor de opbouw is het voor ons onder andere belangrijk dat de locatie vrij is van obstakels en er rondom de tent 1,5 meter is aan vrije ruimte. Omdat ons tentmateriaal vaak uit onderdelen van 5 meter bestaat is het belangrijk dat de opbouwlocatie goed toegankelijk is. Wil jij goed voorbereid zijn? Download de checklist!

een stretchtent huren!

Wil jij een stretchtent huren? Dan ben jij bij ons op het juiste adres! Vraag advies aan een van onze medewerkers. Wij geven je graag alle benodigde informatie, zo kan jij de perfecte keuze maken!

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.