Tenten huren


Altijd de perfecte tent huren

Door ons ruime aanbod in tenten kunt u altijd de perfecte tent huren voor uw evenement! Met vele beschikbare uitvoeringen, compleet voorzien van deuren (en eventueel ramen) zorgen wij voor de juiste tijdelijke overkapping en unieke sfeer op uw evenement. De tenten zijn perfect met elkaar te combineren, probeer bijvoorbeeld eens een pagode tent als entree voor uw aluhal te zetten en verbaas u over de positieve uitwerking die het heeft op uw bezoekers. Dat allemaal tegen de scherpste huur prijs!

Aluhallen huren

Een aluhal is een samenvoeging van twee woorden, namelijk aluminium en hal. Zoals de naam het al zegt bestaat een aluhal uit een aluminium frame in de vorm van een hal die in veel verschillende varianten beschikbaar zijn. Onze aluhallen of partytenten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en oneindig verlengbaar. Kortom de aluhallen zijn perfect geschikt voor bedrijfsfeesten, werktent of EHBO tent. Meer weten over onze aluhallen? Lees hier meer over aluhallen.

Pagodetenten huren

De pagodetenten zijn te herkennen aan hun unieke punt, dit geeft het geheel een sjiek uiterlijk. Daarom maken de pagode tenten elk evenement uniek. De pagodetenten zijn goed aan te sluiten op bijvoorbeeld een aluhal waardoor u een unieke entree kunt creeëren op uw evenement. De pagode tenten worden verhuurd in 2 maten. Dit alles maakt de pagodetent ideaal voor tuinfeesten, bruiloften en beurzen. Klik hier voor meer informatie over pagodetenten.

Stretchtenten huren

Strechtenten zijn flexibele tenten die perfect op elke locatie geplaatst kunnen worden. Het mooie van de stretchtent is het feit dat hij op honderden manieren neer te zetten is wat dus altijd zorgt voor een unieke uitstraling op elke locatie. De stretchtenten stralen gelijk een relax plek uit, zet er comfortabele banken neer en kijk hoe uw bezoekers heerlijk onderuitgezakt genieten van de rust. Een ideale tent om te huren op elke evenement op elke plaats. Dit zorgt ervoor dat de stretchtent ideaal geschikt is voor grote festivalen, bedrijfsborrels of om een louncheplek te creeëren in een tuinfeest. De strechtenten zijn verkrijgbaar in 4 maten. Lees hier meer over strechtenten.

Vloeren huren

Om de tent optimaal te maken voor elke ondergrond bied TenD tent verhuur ook vloeren aan. Heeft het net geregend en is het terrein blubberig? Geen probleem! Met een mooie vlonder vloer die zich perfect aanpast aan de oneffenheden van de grond kunnen uw bezoekers met een gerust hart uw tent binnengaan met droge voeten. Toch iets luxer? Onze systeemvloeren worden in een aluminium profiel gelegd en zijn waterpas te maken en geeft het geheel een luxe uitstraling. Lees hier meer over informatie over vloeren.

Meer dan alleen tenten

Klein of groot en alles er tussenin: op ons kun je rekenen! Wij denken graag met je mee en gaan snel aan de slag. Wij zijn vooral actief in Wassenaar, Scheveningen & Den Haag waar we ook onze opslag hebben. Dankzij ons kleine team weten we kwaliteit te bieden tegen een scherp huur tarief, zonder weekendtoeslag. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze huur tarieven? Neem dan hier contact met ons op.

Veiligheid en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze tenten voldoen alle aan de Europese norm (EN13782). Alle tentdoeken zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen we de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de haringen. Regelmatig worden de tenten gereinigd, zodat je zeker bent van een schone, passende omgeving.

Ik wil een offerte aanvragen
 
 

Altijd de perfecte tent huren

Door ons ruime aanbod in tenten kan jij altijd de perfecte tent huren voor jouw evenement! TenD tentenverhuur heeft tenten in allerlei soorten en maten voor uiteenlopende gelegenheden. Met vele beschikbare uitvoeringen, compleet voorzien van deuren (en eventueel ramen) zorgen wij voor de juiste tijdelijke overkapping en unieke sfeer op jouw evenement. De tenten zijn perfect met elkaar te koppelen, probeer bijvoorbeeld eens een pagodetent als entree voor uw aluhal te plaatsen en verbaas u over de positieve uitwerking die het heeft op uw bezoekers. Dat allemaal tegen de scherpste huurprijs die wij als TenD tentenverhuur aan onze klanten aanbieden!

Aluhallen huren

Een aluhal is een samenvoeging van twee woorden, namelijk aluminium en hal. Zoals de naam het al zegt, bestaat een aluhal uit een aluminium frame in de vorm van een hal die in veel verschillende varianten beschikbaar zijn. Onze aluhallen of partytenten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en oneindig verlengbaar. Kortom de aluhallen zijn geschikt voor bedrijfsfeesten, werktent of EHBO tent. De mogelijkheden en toepassingen voor dit type tentconstructie zijn eindeloos. Meer weten over onze aluhallen en de voordelen van de tenten? Lees hier meer over aluhallen.

Pagodetenten huren

De pagodetenten zijn te herkennen aan hun unieke punt, dit geeft het geheel een chique uiterlijk. Daarom maken de pagode tenten elk evenement uniek. De pagodetenten zijn goed aan te sluiten op bijvoorbeeld een aluhal waardoor u een unieke entree kunt creëren op uw evenement. De pagode tenten worden verhuurd in 2 maten. Dit alles maakt de pagodetent ideaal voor tuinfeesten, bruiloften, festivals en beurzen. De pagodetent kan gebruikt worden als entree voor het totaalplaatje, want dat is wat je wil bereiken als huurder voor de gasten! Klik hier voor meer informatie over pagodetenten.

Booghallen huren

De booghal is een andere unieke tent in het assortiment van TenD. Deze tent heeft net zoals de aluhal een aluminium constructie. Met de booghal haal jij een sterke, flexibele tent in huis. Het unieke aan de booghal is dat er de mogelijkheid is om gebruik te maken van deuren en ramen of open zijkanten. Het fijne aan het huren van booghallen is dat deze makkelijk te koppelen zijn aan andere tenten. De capaciteit van de booghal varieert tussen de tientallen en duizenden bezoekers. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de booghallen, lees dan hier verder!

Opslagtenten huren

Uiteraard is het huren van opslagtenten ook mogelijk bij TenD tentenverhuur. TenD plaatst als betrouwbare leverancier vaak opslagtenten bij klanten. Onze opslagtenten zijn de perfecte oplossing voor een tijdelijk ruimtetekort, is dat misschien iets voor jouw evenement of kunnen onze opslagtenten ergens anders van waarde zijn? De tenten zijn snel te monteren en kunnen jou direct ondersteunen als opslagtent. Heb jij interesse in meer informatie over opslagtenten? Lees dan verder!

Stretchtenten huren

Stretchtenten zijn flexibele tenten die perfect op elke locatie geplaatst kunnen worden. Het mooie van de stretchtent is dat hij op honderden manieren neer te zetten is wat altijd zorgt voor een unieke uitstraling op elke locatie. De stretchtenten stralen gelijk een relax plek uit, zet er comfortabele banken neer en kijk hoe uw bezoekers heerlijk onderuitgezakt genieten van de rust. Een ideale tent om te huren op elke evenement op elke plaats. Dit zorgt ervoor dat de stretchtent ideaal geschikt is voor grote festivals, bedrijfsborrels of om een lounge plek te creëren in een tuinfeest. De stretchtenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Lees hier meer over stretchtenten.

Vloeren huren

Om de tent optimaal te maken voor elke ondergrond biedt TenD tent verhuur ook vloeren aan. Heeft het net geregend en is het terrein blubberig? Geen probleem! Met een mooie vlonder vloer die zich perfect aanpast aan de oneffenheden van de grond kunnen uw bezoekers met een gerust hart uw tent binnengaan met droge voeten. Toch iets luxer? Onze systeemvloeren worden in een aluminium profiel gelegd en zijn waterpas te maken en geeft het geheel een luxe uitstraling. Lees hier meer over informatie over vloeren.

Onze werkwijze

Klein of groot en alles er tussenin: op ons kun je rekenen! Wij denken graag met je mee en gaan snel aan de slag. Wij zijn actief door het hele land en gevestigd in Den Haag waar we ook onze opslag hebben. Dankzij ons kleine team weten we kwaliteit te bieden tegen een scherp huur tarief. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze huur tarieven? Neem dan hier contact met ons op.

Veiligheid en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze tenten voldoen alle aan de Europese norm (EN13782). Alle tentdoeken zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen we de juiste maatregelen, zoals het verstevigen van de tent doormiddel van extra haringen. Regelmatig worden de tenten gereinigd, zodat je zeker bent van een schone, passende omgeving.

Ik wil een offerte aanvragen
 

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest
M. Veldhuizen, Utrecht.’


Ook een tent en meer nodig?


Ik wil graag contact

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.