Pagodetent Huren


De witte pagodetent op een foodtruckfestival

Een pagodetent huren: uniek voor elk evenement

Een pagodetent huren doe je bij Tend Tentverhuur! De pagodetent heeft een uniek puntdak, dat voor een chique uitstraling zorgt. De pagode tenten zijn makkelijk te koppelen aan de aluhallen, dit zorgt voor tal van mogelijkheden. Van stand-alone voor bruiloft recepties tot de gekoppelde pagodetent aan de aluhal. Alles kan voor jouw evenement. Tevens, kan de pagodetent gebruikt worden als entree tent, wat het totaal plaatje helemaal af kan maken. Wij denken graag met je mee voor de beste optie! Vraag hier een offerte aan.

Voordelen van een pagodetent huren

Eén van de grootste voordelen van het huren van een pagodetent is zijn chique uitstraling. De tent is dan ook één van de meest gebruikte tenten in de evenementenbranche. Dit is natuurlijk niet voor niets. Op een evenement is een pagodetent een blikvanger voor het publiek; hij straalt luxe en klasse uit. Een pagodetent huren is dus perfect voor privéfeesten, bruiloften, festivals en nog veel meer!

Over onze pagodetent verhuur

Waarom een pagodetent huren bij Tend Tentverhuur? Dit leggen wij jou graag uit! Allereerst vinden wij veiligheid en kwaliteit heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze pagodetenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de pagodetenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent. Bij Tend Tentverhuur ontvang je altijd hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook leveren wij maatwerk, van klein tot groot. Kortom, voor pagodetent verhuur, ben je bij TenD Tentverhuur aan het juiste adres!

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur
 • Over onze pagodetenten

  Ons assortiment aan pagodetenten is divers. Zo hebben we voor elke situatie de perfecte pagodetent!

 • Medium Pagodetent:

  4 x 4 meter

 • Grote Pagodetent:

  5 x 5 meter

 • Kleuren van de Pagodetent:

  Wit

 • Onze pagodetenten zijn perfect geschikt voor elke situatie

  Entreetent, Bartent, Huwelijktent en nog veel meer...!

De witte pagodetent op een foodtruckfestival


Neem contact op

"Ondanks de regen, sterke wind en de ongelijke vloer. Toch binnen no time een super strakke tent op het terras. Thanks mannen.
S. Peters, Den Haag"

Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected]. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

 

Tent huren? Dat doe je hier!


De naam verklapt het al een beetje, maar Tend tent verhuur verhuurt allerlei soorten tenten. Van tenten geschikt voor evenementen tot luxetenten. Ongeacht wat voor evenement je gaat organiseren, je wil natuurlijk dat je gasten ervan kunnen genieten. Het weer in Nederland is wisselvallig; er kan altijd onverwachts een regenbui op komen dagen. Daarom kun je een evenementen tent huren. Zo weet je zeker dat jouw gasten altijd droog staan, ongeacht of er onverwachts een regenbui komt.

 

Huurtent Nederland


Als er een groot evenement aan zit te komen, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, dan wil je natuurlijk een luxetent huren. Dit is een perfecte manier om de bruiloft in de buitenlucht te vieren. Je kunt de tent helemaal versieren zoals je wil, zodat het bij het thema van jouw bruiloft past. De gasten zullen droog zitten, mocht het toch onverwachts gaan regenen. Daarnaast zitten de gasten ook uit de wind tijdens de ceremonie.

Veel mensen associëren tenten met kamperen. Echter worden tenten voor allerlei doeleinden gebruikt. Er zijn hele mooie tenten beschikbaar voor elke gelegenheid, inclusief een bruiloft. Een huur tent kan dus een ideale oplossing zijn en is goed te combineren met warme verlichting voor een gezellige en warme sfeer. Enkele voorbeelden hiervan vind je op de website. 

 

Schakel een extern bedrijf in


Als je een feest organiseert, moeten er waarschijnlijk veel dingen geregeld worden. Het zoeken van een geschikte tent is hier één van. Je kan het jezelf makkelijk maken door een tentenverhuur bedrijf in te schakelen.  Tendverhuur zal met plezier ervoor zorgen dat alles naar behoren wordt opgezet. Zo zijn er verschillende afmetingen tenten beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Mocht je nog niet helemaal weten welke tent geschikt is, dan denken wij als tenten verhuur specialist graag met je mee en helpen we je hierin op weg. Wij denken in oplossingen. Is de grond drassig? Dan hebben wij ook een geschikte vloer beschikbaar zodat alles veilig opgezet kan worden en het evenement perfect zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie.